This version of the page http://uaa.org.ua/blog/FENOMENistyni/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-04. The original page over time could change.
Блоги
Карта сайту > Головна> Блоги> ФЕНОМЕН ІСТИНИ

ФЕНОМЕН ІСТИНИ

  • Блоги
  •  » 
  • ФЕНОМЕН ІСТИНИ
  • RSS підписка

  • Архів

    «   Червень 2017   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30    

Якщо ваш клієнт психопат?

Опубліковано в журналі "Адвокатськє бюро", Видавництво "Фактор", 2013
    Нашим колегам “щастить” на психічно нестабільних клієнтів. То загляне в офіс витончений емоційний садист, годинами виснажуючи адвоката розмовами з приводу “який негідник його спадкодавець”... То завітають імпульсивні неврастеніки, які знемагають від болю зради чоловіка/дружини... Реакції цих осіб адвокату так само важко передбачити, як погоду вітчизняному метеорологу. Звісно, хороших людей більше. Але емоційно врівноважені громадяни, вочевидь, вміють знаходити компроміси, а тому менше стикаються з проблемами юридичного характеру і рідше потребують допомоги адвокатів. Тож давайте поговоримо про те, як поводитись пересічному адвокату при спілкуванні з клієнтами-психопатами.
Файли:
Статья в редакции ВКозиной_укр.doc (42.5 КБ)

Адвокатське дос'є: "звір", якого мало хто бачить!

   Ми вже не раз говорили про доцільність мати адвокатське доc'є по справі та правила його створення, ведення, зберігання. Але, мабуть, це питання буде вічним у нашій професії, бо "без бумажки ты...." - сам знаєшь хто! Тому правильно пиши свої "папірці"! (файли доаються!)
Файли:
1_Адвокатская ЭТИКА,досье, договор и ЦЕНА.pdf (5.17 МБ)
! Адвокатське досьє.docx (66.88 КБ)

Програми Школи адвокації, що почнуться з кінця ВЕРЕСНЯ 2014р

Професіоналу доводиться розлучитися з багатьма добрими ілюзіями повсякденності. Проте їх місце має щось зайняти! Новий досвід - потрясіння від маніпуляцій ззовні, які змінюють звичну плинність нашого життя і часто псують характер.
  Проте досвід можна і потрібно знаходити без потрясінь, вдаючись до знань психологічної науки. Адже хтось же вже витратив на неї час свого життя! Саме тому створено нашу Школу адвокатської майстерності або адвокації в самому широкому розумінні цього терміну.
 На наших семінарах і практикумах ми торкнемося надтонких тканин людської сутності і розберемо ілюзорність багатьох, здавалося б, непорушних речей, наприклад «феномену істини» або ілюзію «змагальності процесу», "справедливості" чи її відсутності.
     Але для читання психології «по живому» - почнемо з «Букваря»! А саме з особистості та її установок, управління потребами людей через їх емоції на основі явних життєвих сценаріїв ( криз ) і наступних трансформацій. І надалі проникнемо в суть візуальної аналітики та соціології візуального символізму з елементами психології впливу для нашої адвокації; освоїмо риторику комунікативного моделювання (спічрайтинг) в адвокатській діяльності; познайомимося з елементами психоаналізу в адвокатській практиці і торкнемося трансактного аналізу як дієвого методу діагностики его-станів; вникнемо в технології роботи в змінених станах свідомості без всілякої магії чи колдовства.
    Запрошую всіх до нашого кола!  
Файли:
AAU_Negotiation_School_2014.doc (1.24 МБ)
ААУ_ГИПНОЗ Эриксона2014_.doc (850.5 КБ)
EQ_Negotiation_School_2014.doc (1.26 МБ)
Интуиция_Negotiation_School_2014.doc (283.5 КБ)

Сертифіковано програми семінарів-практикумів

Відповідно до п. 12 Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України, затвердженого рішенням Ради адвокатів України за № 85 від 16 лютого 2013 року (із змінами від 27 вересня 2013 року, затвердженими рішенням Ради адвокатів України № 219) Експертною радою з питань акредитації та сертифікації Національної асоціації адвокатів України рішеннями №3 від 19.09.2013р та №10 від 16.06.2014р ЗАТВЕРДЖЕНО програми семінарів-практикумів з психології адвокатської діяльності.
    Експертною радою з питань акредитації та сертифікації НААУ було розглянуто Концепцію курсу «Психологічні передумови використання механізмів впливу в діяльності адвоката/захисника», Навчально-методичний комплекс з психології адвокатської діяльності та тези до відповідних семінарів-практикумів з психології впливу в адвокатській діяльності.
   Зауважу, що всі зазначені документи розроблено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. N 1341 «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій» та рекомендовано Комітетом організації адвокатської діяльності Асоціації адвокатів України для застосування в роботі Школи адвокації Асоціації адвокатів України.
   Таким чином Сертифікат Школи адвокації Асоціації адвокатів України про підвищення кваліфікаціїї адвокатами видається за навчальними програмами про які можна дізнатись ТУТ
ГЕНЕРАЛЬНІ ПАРТНЕРИ