Якість і безпека

Nestlé прагне задовольняти наших клієнтів здоровою їжею та напоями найвищої якості. Читайте більше про якість і безпеку у Nestlé.

Роль досліджень у якості та безпеці

Наша дослідницька організація включає спеціальну Мережу якості та безпеки харчових продуктів. Вона має ряд різних елементів, а саме:

  • Мережа раннього попередження (Early Warning Network), яка визначає та допомагає запобігати потенційним проблемам з безпекою
  • Мережа мікробіологічної безпеки (Microbiological Safety Network), яка забезпечує швидку та надійну оцінку мікробіологічної безпеки.
  • Мережа аналітичних методів (Analytical Methods Network) для розробки та підвищення аналітичних стандартів
  • Глобальна мережа аналітичних лабораторій (Global Analytical Laboratories Network). Nestlé має 29 регіональних лабораторій, які надають аналітичні дані та підтримують Забезпечення якості для операційних та дослідницьких відділів.
АКТУАЛЬНІ АНАЛІТИЧНІ МЕТОДИ: Ми використовуємо найновіші методи, такі як високоефективна рідкісна хроматографія (ВЕРХ) для визначення та кількісного аналізу хімічних сполук.

В рамках нашого зобов’язання щодо якості та безпеки ми використовуємо різноманітні аналітичні методи для виявлення та/або кількісного аналізу хімічних сполук. Методи, які ми використовуємо на наших фабриках, включають титрування, імунно-ферментний аналіз та ВЕРХ. При цьому, у наших регіональних лабораторіях та у Дослідницькому центрі Nestlé ми використовуємо навіть більш складні та чутливі методи, такі як надефективна рідкісна хроматографія, GCMS, LC-MS-MS і TOF-MS.

Щодня ми проводимо численні перевірки якості. Ми збираємо близько 200 тисяч результатів аналізів на день на рівні фабрики. Nestlé контролює всі матеріали та продукти, а наші регіональні лабораторії генерують 10 тисяч результатів з безпеки на день.