This version of the page http://xpam.kiev.ua/Page-22.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-01. The original page over time could change.
Храм Святых мучеников Адриана и Наталии, г. Киев | Page 22
http://xpam.kiev.ua/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/246687zastavka_1n.jpghttp://xpam.kiev.ua/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/538211zastavka_2n.jpghttp://xpam.kiev.ua/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/559976zastavka_3n.jpg
  • Нужды храма
  • Расписание служб
  • Реквизиты
  • Контакты
О храме
Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.
Новости
Слово настоятеля
История храма
Священнослужители
Лица храма
Требы
Крещение
Венчание
Нужды храма
Фотогалерея
Контакты
Расписание служб
Жизнь храма
Газета "Адриан и Наталия"
Интервью
Линии жизни
Миссионерская группа
Богословские курсы
Беседы о православной вере
Воскресная школа
Клуб знакомств
Паломничество
Библиотека
Просфорная
Вопрос священнику
Необходима помощь!
Отдел добрых дел
Информация
Житие святых
Свв. мчч. Адриана и Наталии
Св. мц. Татианы
Видеоматериалы
Читальный зал
Православная кухня
Авторизация
Наш баннер:


<a target="_blank" href="http://xpam.kiev.ua/"><img src="http://xpam.kiev.ua/images/stories/banner/ban2.png" alt="Храм свв. мчч. Адриана и Наталии" border="0" width="88" height="31" /></a>

Храм Святых мучеников Адриана и Наталии, г. Киев

Отець Роман освятив маскувальну сітку

18 лютого настоятель храму свв. мчч. Адріана та Наталії протоієрей Роман Матюшенко освятив маскувальну сітку, майстерно створену учнями гімназії №39, для захисників нашої Вітчизни. До справи також активно залучалися батьки учнів.

Після промови священник подарував учням ікони Стрітення Господнього та молитвослови, щоб учні молилися за мир у нашій країні.

Після освячення Стрітенською водою навчальних класів та ішнших приміщень школи діти та вчителі подякували отцю Роману  за подарунки. У свою чергу отець Роман запросив учнів приходити частіше до храму Божого.

 

Відбувся благодійний ярмарок «Діти – дітям»

Напередодні Масляної у Деснянському районі проходять традиційні заходи. Парафією в честь  святих мучеників Адріана та Наталії   був проведений благодійний ярмарок «Діти – дітям» (допомога дітям із зони АТО).

Благодійниками стали районна організація Товариства Червоного Хреста, маленькі деснянці та їх батьки, громадська організація «Соціальний центр «Перспектива» Деснянського району. Під час ярмарку відбулася концертна програма за участі дошкільних навчальних закладів нашого району №№ 27, 50, 301, 508, 509, 514, НВК «Лісові дзвіночки» та учнів школи № 23.

 

Зустріч у Деснянському районному управлінні ГУМВС України

11 лютого до Деснянського районного управління ГУМВС України  міста Києва завітав настоятель храму святих мучеників Адріана та Наталії протоієрей Роман Матюшенко. Священнослужитель поспілкувався з правоохоронцями і благословив їх іконами Ангела Охоронця та молитвословами. Районному відділу управління отець Роман подарував ікону святого Георгія Побідоносця.

У цей нелегкий для країни час священник звернувся до міліціонерів зі словами підтримки. Протоієрей Роман Матюшенrj у зверненні до служителів закону провів паралелі між служінням у церкві та службою народові України, адже обидві справи богоугодні, вкрай важкі, але так необхідні. Служителі церкви захищають душі людські від скверни, наставляють синів Адамових дотримуватися заповідей Божих. Так само у повсякденній роботі міліція стоїть на захисті громадян, їхніх прав і свобод, Закону держави.

 

Парафіяни привітали настоятеля храму з Днем небесного покровителя

11 лютого в день пам'яті св. мч. Романа після богослужіння клірики храму, викладачі недільної школи, редакція храмової газети та численні парафіяни привітали настоятеля храму протоієрея Романа Матюшенка з Днем небесного покровителя. Звучали численні побажання й вітання та "Многая  літа" у виконанні кліросу храму.
 
Миссионерская школа при храме святых мучеников Адриана и Наталии поздравляет с Днем Ангела  настоятеля храма

Отец Роман, поздравляем Вас с Днем тезоименитства! Ваша кроткая забота о нас, ваших прихожанах, всегда касалась наших сердец, ума и всего естества. Мы благодарны Господу Богу за благодать которую Он преподает через Вас, нашего настоятеля и духовного наставника. Желаем Божьей помощи, долголетия, многих сил — для служения и добрых дел. Что бы Ваши миссионерские идеи были реализованы —  для славы Божией и Православной Церкви.

Руководитель  Миссионерской школы Виталий Сидоркин

 

Отець Роман Матюшенко зустрівся з вихованцями Центру реабілітації дітей та молоді

10 лютого з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія голова Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії протоієрей Роман Матюшенко на запрошення бібліотеки ім. Юрія Гагаріна зустрівся з вихованцями Центру реабілітації дітей та молоді з обмеженими функціональними можливостями Деснянського району Києва.

Отець Роман розповів про християнські чесноти, важливість таїнств Сповіді і Причастя у житті віруючої людини, про соціальну роботу храму святих мучеників Адріана і Наталії та відповів на запитання присутніх. Діти підготовили для отця Романа прекрасні виступи: заспівали пісні, розповіли власні вірші, а також продемонстрували свої творчі роботи. В процесі спілкування на майбутнє було намічено плани про співпрацю з реабілітаційним центром.

 
Еще статьи...
  • С Днем рождения!
  • Запрошуємо на святкування дитячої Масляної
  • Состоялась встреча ветерана Анатолия Афанасиевича Тышкевича с учащимися воскресной школы
  • Відбулася лекція для школярів
Православный календарь
Проект храмового комплекса


Последние новости
  • Расписание богослужений на май 2017 года
  • Вітаємо з призовим місцем в конкурсі малюнка Федоровську Лізу
  • 7 секретов счастья от афонских монахов и старцев
  • Летние выпуски газеты "Адриан и Наталия" №5,6,7
  • Под руководством священника ученые делают запчасти для «Тойот»
  • Стихотворение "Песнь к Богородице"
  • Відеозвернення Блаженнішого Митрополита Онуфрія перед початком Великого посту
  • Ваша турбота на вагу золота!