This version of the page http://uamedia.visti.net/moya_gazeta (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-01. The original page over time could change.
Газета "Моя газета+"

Газета "Моя газета+"


На Західно-Окружній "пересічники"перекрили рух транспорту

Сьогодні, 22 лютого, з 8 години ранку дорогу, що біля Хмельницької регіональної митниці перекрили водії на іноземних номерах.

Три десятки протестувальників вимагають розмитнення автівок як у Європі. Кажуть, що у нас це втричі дорожче. Акцію організувала громадська організація "Громадський контроль Поділля". Раніше вона називалась "Авто Євро Сила". Активіст ГО "Громадський контроль Поділля"Микола Нечиталюк каже, що звертались з цим питанням до мера Олександра Симчишина, але він направив їх до Президента. Нагадаємо, що в листопаді власники авто на єврономерах вже виїжджали на майдан Незалежності. Хотіли привернути увагу влади до своїх проблем. Вони просили дозволити їм вільно їздити по Україні на іноземних номерах. А перед цим перекривали дорогу на Вінницю. На місці події приїхали патрульні. Вони регулюють рух. Заторів на Західно-Окружній поки нема.

https://vsim.ua

Хмельницкий портал Моя газета +


Бігаючі стовпи та п'яні депутати

Сьогодні у Городку дорогу автомобілю перебіг стовп. На жаль не обійшлося без травмованих та загиблих.

22 лютого, після півночі, черговий відділ поліції повідомив Службу порятунку "101"про аварію, що скоїлася в Городку на вулиці Шевченка. Авто "PEUGEOT"дорогу перебіг стовп, а вірніше - електроопора. На жаль не обійшлося без травмованих та загиблих. Рятувальники, які примчали на місце ДТП, за допомогою аварійно-рятувального інструменту визволили затиснутого конструкціями водія автомобіля, передали його працівникам "швидкої"та витягли загиблого пасажира.

Не обійшлося без аварій цього тижня і в інших регіонах України. Так, вранці 20 лютого під Києвом у селі Калинівка трапилась масова аварія. В ДТП було втягнуто одразу шість автомобілів.
Все відбулось майже за ланцюговою реакцією - "Таврія"якраз виїхала на розворот, як у в неї влетів білий бус. За ними слідом їхав "Opel", якого наздогнав "Sprinter", а сірий бус, аби не врізатися, звернув вліво і перекинувся в кювет.
Ще два водії автівок "ВАЗ-2109"і "Nissan", зловили гаву задивившись на масштабну аварію та врізались один в одного.

http://aktualno.km.ua/

Хмельницкий портал Моя газета +


Трагическое ДТП на Хмельнитчине

Дорожно-транспортное происшествие произошло 14 февраля, около 17.20 часов в городе Славута по улице Полесской, пишет сайт Славута Сьогодні со ссылкой на ГУНП у Хмельницькій області.

По предварительной информации, 59-летний потерпевший шел по обочине дороги. "ВАЗ", который двигался в попутном направлении, наехал на мужчину, после чего скрылся с места происшествия. От полученных травм славутчанин скончался на месте.

Работники Славутского отдела полиции оперативно среагировали на сообщение о происшествии и задержали злоумышленника на трассе за пределами города. На автомобиле было немало повреждений, характерных для ДТП: разбито лобовое стекло, содрана краска и тому подобное. 22-летний водитель находился в состоянии алкогольного опьянения.

Теперь согласно ч. 2 ст. 286 "Нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортными средствами"Уголовного кодекса Украины ему может грозить от 3 до 8 лет лишения свободы.

http://www.pro-proskuriv.in.ua

Хмельницкий портал Моя газета +