This version of the page http://ua.prostobiz.ua/press_relizi/20 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-31. The original page over time could change.
Новини компаній
Bankchart
Рейтинги банківських послуг

Новини компаній

Останні новини та акції банків та фінансових компаній України

22.02.2017

Діамантбанк: Андрій Агафонов став спікером III Legal Banking Forum

21 лютого у київському готелі "Premier Palace" пройшов III Legal Banking Forum. Організацією заходу займалося видання "Юридична практика", а професійним партнером став Діамантбанк.

22.02.2017

Кредобанк видав перший кредит об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків

У лютому 2017 року ПАТ "Кредобанк" видав перший кредит для об’єднання співвласників багатоквартирних будинків у рамках запровадженої банком програми "Теплий затишок". Кредит отримало одне з львівських ОСББ для рефінансування залишку заборгованості за іншим кредитом, а його сума склала 530 тисяч гривень.

22.02.2017

Національний банк прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ "Фортуна-банк"

Національний банк України за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення від 21 лютого 2017 року №89-рш про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства "Фортуна-банк".

21.02.2017

НБУ: Фінансова грамотність населення є важливою передумовою зважених інфляційних очікувань домогосподарств

Минулого тижня в Національному банку України відбувся черговий відкритий дослідницький семінар, під час проведення якого представник дослідницького департаменту Національного банку Австрії Фабіо Румлер презентував результати дослідження "Інфляційна освіченість та інфляційні очікування" (Inflation Literacy and Inflation Expectations).

21.02.2017

Банк Кредит Дніпро: Експерт про те, чому власників компаній – недобросовісних боржників в Україні не притягують до відповідальності

Про найпоширеніші зловживаннях процесуальними правами з боку бізнесу в ході III Legal Banking Forum розповіла Олена Сукманова, начальник юридичного управління Банку Кредит Дніпро.

20.02.2017

Нове відділення вул. Рішельєвська, 11а ПАТ "Кредобанк" у м. Одеса

Шановні клієнти, 13 лютого 2017р. ПАТ "Кредобанк" відкрив нове відділення у м. Одеса

20.02.2017

Ощадбанк знижує ставки за депозитами фізичних осіб

Ощадбанк продовжує політику поступового зниження відсоткових ставок за депозитами фізичних осіб і оголошує про чергове їх зниження до кінця лютого 2017 року. Зниження ставок планується в діапазоні 1,5-1,75 відсоткового пункту за депозитами у гривні, 1-1,25 в.п. - у доларах США та 0,5-1 в.п. - в евро. За два роки це вже п’яте зниження Ощадбанком депозитних ставок.

20.02.2017

Чергові переможці акції "Щасливий рік" для держателів карток "MasterCard" від "Кредобанку"

Вітаємо переможців акції "Щасливий рік" для держателів карток "MasterCard" від КредоБанк! За результатами жеребкування подарунковий сертифікат мережі "Фокстрот" на 5000 гривень отримує Вальчук Роман (м. Рівне), а такий же сертифікат на 1000 гривень – Ставісюк Максим з Києва!

20.02.2017

НБУ: Призначено нового заступника виконавчого директора від України в МВФ

У рамках ротації на посаді заступника виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді керівництво регіональної групи країн – членів МВФ на чолі з Бельгією та Нідерландами призначило нового представника від нашої держави. Ним став Владислав Рашкован, який розпочне роботу при штаб-квартирі МВФ у Вашингтоні (США) з 27 лютого цього року.

17.02.2017

Судді 46 разів підтвердили правомірність дій НБУ по відношенню до неплатоспроможних банків

Суди підтверджують правомірність дій НБУ під час виведення банків з ринку. Це випливає із результатів розгляду судових справ за позовами до НБУ клієнтів 20 банків.

17.02.2017

Банк Кредит Дніпро і Українська біржа благодійності продовжують допомагати одній із головних дитячих лікарень України

Банк Кредит Дніпро продовжує реалізацію благодійних проектів спільно з Українською біржею благодійності (ubb.org.ua). Уже за існуючою доброю традицією серед співробітників фінустанови було проведено благодійний аукціон, в результаті якого зібрано гроші на медобладнання для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології (ІПАГ). Одна з провідних українських дитячих клінік отримала нові шприцеві насоси – прилади, які допомагають виходжувати новонароджених.

16.02.2017

НБУ: Доформування резервів Приватбанком обумовило ріст збитків банківської системи у 2016 році

За підсумками 2016 року зафіксовано історично високий збиток банківського сектору – 159.4 млрд. грн. Значний негативний результат зумовлено, головним чином, визнанням в кінці минулого року Приватбанком 135.3 млрд. збитку, згенерованого доформуванням резервів за кредитними операціями.

16.02.2017

НБУ: Науково доведено: іноземні інвестиції сприяють розвитку конкуренції та зростанню продуктивності вітчизняних підприємств

Минулого тижня в Національному банку України відбувся черговий дослідницький семінар за участі молодих науковців, експертів, аналітиків та представників регулятора.

16.02.2017

Світ без кордонів: Банк Кредит Дніпро запрошує клієнтів узяти участь у акції від Visa і виграти подорож своєї мрії

Банк Кредит Дніпро пропонує держателям преміальних карток Visa взяти участь у акції й отримати можливість виграти незабутню подорож у будь-яку країну на вибір, а також консоль Sony PlayStation для всієї родини. Головна умова – традиційна – необхідно якомога частіше розраховуватися своєю карткою в торговельній мережі або Інтернеті.

15.02.2017

НБУ: Ринок платіжних карток у 2016 році продемонстрував суттєве зростання

Національний банк України спостерігає позитивну динаміку зростання безготівкових платежів в Україні та прогнозує, що частка безготівкових платежів продовжить зростати у майбутніх періодах.

Попередня Наступна
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22






Новини сайту

31.05

З початку 2017 року держбанки знизили ставки по депозитах в гривні майже на 30%

29.05

Безвіз з ЄС: виписки з банку замінять платіжні карти

26.05

Вартість абонементу на заняття пілатесом стартує від 260 грн

24.05

Середні ставки по кредитах на покупку житла, що будується, в 2017 році знизилися на 1 в.п.

22.05

Банки покращують умови кредитів на придбання б/в автомобілів

Новини та акції банків

30.05

Национальный Банк Украины (Банк)

Національний банк продовжує знімати адміністративні обмеження на валютному ринку

30.05

Укргазбанк (Банк)

"Зелені" кредити Укргазбанку – запорука власної енергонезалежності

30.05

Альфа-Банк Украина (Банк)

Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк пропонують клієнтам оновити електронні адреси для комунікації

29.05

Альфа-Банк Украина (Банк)

Сash back до 10% для нових власників кредитної картки Максимум від Альфа-Банку Україна

29.05

Ощадбанк (Банк)

Ощадбанк є абсолютним лідером за приростом мережі торгових терміналів



Простобанк ТВ