This version of the page http://ua.prostobiz.ua/press_relizi/2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-31. The original page over time could change.
Новини компаній
Bankchart
Рейтинги банківських послуг

Новини компаній

Останні новини та акції банків та фінансових компаній України

25.05.2017

Національний банк України знизив облікову ставку до 12.5%

Правління Національного банку України прийняло рішення про зниження облікової ставки до 12.5% річних з 26 травня 2017 року. Пом’якшення монетарної політики узгоджується з необхідністю досягнення цілей щодо інфляції у 2017-2018 роках та водночас спрямоване на підтримку економічного зростання.

25.05.2017

Без конверта: клієнти Банку Кредит Дніпро тепер отримуватимуть електронний PIN-код на мобільний телефон замість паперових PIN-конвертів

Клієнти Банку Кредит Дніпро при відкритті карти або зміні PIN-коду замість очікування PIN-конвертів тепер будуть миттєво отримувати e-PIN у вигляді смс-повідомлення на особистий номер телефону.

24.05.2017

Відповідно до висновків компанії PwC процедура закупівлі броньованих інкасаторських автомобілів Ощадбанку відповідає вимогам законодавства

Ощадбанком, у зв’язку з введенням єдиних вимог щодо інкасації коштів та валютних цінностей, які затверджено Постановою Правління Національного банку України №29, було здійснено закупівлю партії спеціалізованих броньованих інкасаторських автомобілів в загальній кількості 130 одиниць.

24.05.2017

Кредобанк приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності

Кредобанк приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу – нової ініціативи для бізнесу, який прагне працювати прозоро, представленої Радою бізнес-омбудсмена України за підтримки Європейського банку з реконструкції та розвитку та Організації економічного співробітництва та розвитку.

24.05.2017

Банк Кредит Дніпро і група компаній "Імперія-Агро" пропонують українським аграріям вигідні партнерські програми кредитування

Банк Кредит Дніпро і група компаній "Імперія-Агро" – дистриб’ютор світових і вітчизняних виробників посівних матеріалів, засобів захисту рослин та агротехніки – почали реалізацію партнерської програми з кредитування сільгосптоваровиробників. Так, українські фермери можуть отримати позики на купівлю техніки, добрив, засобів захисту рослин на дуже вигідних умовах.

23.05.2017

НБУ: 18-19 травня пройшла Щорічна дослідницька конференція "Роль центрального банку в забезпеченні економічного розвитку"

18-19 травня у Києві відбулась Щорічна дослідницька конференція "Роль центрального банку в забезпеченні економічного розвитку" організована Національним банком України спільно з Національним банком Польщі за сприяння уряду Канади та Київської школи економіки.

23.05.2017

Національний банк зібрав понад 40 викладачів вишів для обговорення монетарної політики

Минулого тижня (17 – 18 травня) Національний банк провів черговий семінар для викладачів вищих навчальних закладів Києва та регіонів України на тему "Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики НБУ". Дводенний семінар відбувся в рамках циклу заходів до Другої щорічної дослідницької конференції "Роль центрального банку в забезпеченні економічного розвитку", організованої Національним банком України у співпраці з Національним банком Польщі (Narodowy Bank Polski).

23.05.2017

Кредобанк змінює тарифи за користування індивідуальними сейфами та вносить зміни до Правил надання комплексних банківських послуг фізичним особам

З 01.06.2017 р. у ПАТ "Кредобанк" впроваджуються зміни до тарифів за користування індивідуальними сейфами та зміни до Правил надання комплексних банківських послуг фізичним особам у ПАТ "Кредобанк".

23.05.2017

Дослідницький семінар НБУ: аналіз інфляційних процесів на прикладі Індії від професора Лоуренса Болла (Університет Джона Хопкінса)

17 травня в рамках циклу заходів до Щорічної дослідницької конференції "Роль центрального банку в забезпеченні економічного розвитку" у Національному банку України відбувся черговий відкритий дослідницький семінар.

22.05.2017

НБУ: Тенденція до зростання безготівкових платежів в Україні продовжилася

За результатами першого кварталу 2017 року Національний банк України констатує закріплення тенденції до активного збільшення частки безготівкових платежів в Україні. Так за січень – березень 2017 року частка безготівкових платежів з використанням платіжних карток в Україні зросла до 38.4% (на початок 2017 року – 35.5%).

22.05.2017

Ощадбанк: #UnitedData #UDa #Об’єднанідані

Шановні клієнти, нагадуємо вам, що Ощадбанк розпочав впровадження одного з наймасштабніших і стратегічно важливих ІТ-проектів - "UnitedData/Об’єднані дані".

22.05.2017

Клієнт Кредобанку переміг в акції MasterCard та відвідає Каннський кінофестиваль

Львів’янин Андрій Лєндел, ІТ-фахівець та клієнт Кредобанку, став переможцем акції "Вирушай до Канн з Mastercard" для держателів преміальних карт та отримав приз – поїздку на двох до Канн на щорічний Каннський кінофестиваль, яка відбудеться 24-28 травня.

22.05.2017

Суд дозволив Національному банку продати корпоративні права власника "ТРЦ Республіка"

Національний банк України отримав чергову перемогу у судових процесах з власниками та поручителями неплатоспроможних банків.

19.05.2017

До уваги клієнтів Кредобанку: перевірте Вашу електронну пошту

17 травня набув чинності Указ Президента України №133/2017 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", який з-поміж іншого передбачає обмеження доступу до російських сервісів електронної пошти mail.ru та yandex.ru, проти яких застосовано санкції.

19.05.2017

Банк Кредит Дніпро провів фінансовий тренінг для полтавських дітей

Банк Кредит Дніпро продовжує розвивати програми з фінансової грамотності для дітей та молоді. Цього разу фахівці провели заняття для дітей 5-10 років у Полтаві.

Попередня Наступна
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5






Новини сайту

31.05

З початку 2017 року держбанки знизили ставки по депозитах в гривні майже на 30%

29.05

Безвіз з ЄС: виписки з банку замінять платіжні карти

26.05

Вартість абонементу на заняття пілатесом стартує від 260 грн

24.05

Середні ставки по кредитах на покупку житла, що будується, в 2017 році знизилися на 1 в.п.

22.05

Банки покращують умови кредитів на придбання б/в автомобілів

Новини та акції банків

30.05

Национальный Банк Украины (Банк)

Національний банк продовжує знімати адміністративні обмеження на валютному ринку

30.05

Укргазбанк (Банк)

"Зелені" кредити Укргазбанку – запорука власної енергонезалежності

30.05

Альфа-Банк Украина (Банк)

Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк пропонують клієнтам оновити електронні адреси для комунікації

29.05

Альфа-Банк Украина (Банк)

Сash back до 10% для нових власників кредитної картки Максимум від Альфа-Банку Україна

29.05

Ощадбанк (Банк)

Ощадбанк є абсолютним лідером за приростом мережі торгових терміналів



Простобанк ТВ