This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=77234 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-29. The original page over time could change.
Слухачі університету оборони практичне заняття провели  в Переяславі | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Слухачі університету оборони практичне заняття провели  в Переяславі

керівництво військового інституту з інтересом знайомиться з містом

Сьогодні на Переяславщині (Київська обл.)  практичні заняття провели слухачі гуманітарного інституту Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського. Інститут готує фахівців для морально-психологічного забезпечення діяльності Збройних Сил України за спеціальностями військово-соціального управління, пропагандистської та ідеологічно-виховної роботи,  військових журналістів, педагогів та правників.

У форматі виїзного заняття пріоритетний інтерес слухачів, звісно, стосувався організації служби у військовій частині в Дівичках, де вони працювали. Проте майбутнім офіцерам не менш  важливо було поспілкуватися і з цивільними. Тож  у залі районного будинку культури відбулася зустріч із представниками органів районної державної адміністрації  та місцевого самоврядування. В ній взяли участь начальник гуманітарного інституту Національного університету  оборони полковник Василь Осьодло, заступник начальника інституту полковник Сергій Галаур та 25 слухачів. Їх  привітав Іван Бугаєнко, заступник голови районної ради і висловив сподівання на плідну співпрацю.

практичне заняття

Основною темою діалогу  учасників зустрічі була організація взаємодії органів влади з військовими частинами ЗСУ. Керівники різних служб району інформували гостей щодо ситуації у відповідній сфері. Йшлося про такі стратегічні завдання як порядок оповіщення та евакуації населення під час оголошення воєнного стану, способи захисту об’єктів критичної інфраструктури району, про можливості співпраці в такий час військових із засобами масової інформації, медичними закладами та іншими підрозділами. Окремо обговорили і питання можливостей району щодо психологічної реабілітації, медичної та соціальної адаптації звільнених у запас військовослужбовців.

Спілкування відбувалося у формі довільного жвавого діалогу, гості багато запитували про все, що їх цікавило без обмежень. Цікава розмова склалася із журналістами газети “Вісник Переяславщини”, телерадіокомпанії “Альта”. З інтересом військові ознайомилися із історичними об’єктами древнього Переяслава.

Інф ВП

206 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.