This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=77199 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-29. The original page over time could change.
На Київщині жителя Ковалина травмував бензопилою сусід | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

На Київщині жителя Ковалина травмував бензопилою сусід

Протягом останніх семи днів на службу “103” надійшло 175 екстрених, 4 невідкладні і 7 безрезультатних викликів, повідомляє заступник головного лікаря з оперативної роботи Переяслав-Хмельницької філії екстреної медичної допомоги Микола Шацький. До переяславців медики виїжджали 134 рази, до жителів сіл району – 52.

28 квітня на трасі поблизу Сомкової Долини 27-річний мотоцикліст не впорався з керуванням і впав з мотоцикла. Він зазнав струсу головного мозку та закритої черепно-мозкової травми. Бригада екстреної допомоги госпіталізувала молодика до Яготинської лікарні. Цей лікувальний заклад знаходився ближче.

Після обіду 3 травня карета швидкої виїхала на порятунок жителя Ковалина, на якого напав його сусід із бензопилою, бо той на своїй садибі палив сміття і не зважав на його зауваження. За словами постраждалого, сусід хотів перерізати йому шию, але він прикрився і зазнав різаних ран правої руки. Допомогу йому надали амбулаторно.

Записала Олена МАТВІЄНКО

335 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.