This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=76966 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-29. The original page over time could change.
І рідну школу трояндами обсадили, і самотній пенсіонерці допомогли | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

І рідну школу трояндами обсадили, і самотній пенсіонерці допомогли

 20 квітня в рамках проведення щорічної акції “За чисте довкілля” та двомісячника з благоустрою Переяслава-Хмельницького (Київська область) дев’ятикласники ЗОШ №5 висадили 23 кущі троянд на подвір’ї радної школи, повідомляється на сайті навчального закладу. Незабаром ці квіти радуватимуть своєю красою не лише школярів та їх старших наставників, а й всіх гостей школи.

Цього ж дня учні 8-го класу завітали до Євдокії Степаненко, щоб допомогти в обробітку земельної ділянки. Адже школярі традиційно надають посильну допомогу одиноким пенсіонерам, мешканцям мікрорайону Андруші.

Хлопці працювали старанно та злагоджено, і вже за годину розчулена пенсіонерка могла оцінити їх роботу. Господиня подякувала дітям та пригостила солодощами. На прощання хлопці пообіцяли Євдокії Олексіївні і надалі  допомагати у вирощуванні городніх культур.

250 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar