This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=75884 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-29. The original page over time could change.
Сліпони, мокасини, конверси, балетки – це взуття, що продається у магазині “Аліна” | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Сліпони, мокасини, конверси, балетки – це взуття, що продається у магазині “Аліна”

Валентина Митропан показує оксфорди та балетки

А ще в цій крамниці (вона розташована на вул. Шкільній у Переяславі-Хмельницькому на Київщині) пропонують черевики, ботильйони, оксфорди, лофери, кросівки… Одним словом, взуття тут можна придбати і стильне, і спортивне.

У взуттєвому магазині побував наш кореспондент.

Балетки купують жінки різного віку

– Наш магазин відкрився понад 15 років тому. А назву йому дала власниця Наталія Тиха на честь своєї внучки Алінки, коли та народилася, – говорить продавчиня Валентина Митропан, 43 роки. – А ось подібну крамницю, що функціонує неподалік Критого ринку, вона назвала своїм ім’ям –  “Наталі”. Ту торгову точку також уподобало багато переяславців та гостей нашого міста. Скажу по правді, нашими постійними клієнтами є чимало не лише наших земляків, а й жителів Борисполя, Яготина, Березані, Києва, Черкас і навіть Лубен. Дехто з них навмисно їде сюди скуповуватися, а дехто складає гроші на покупку взуття і здійснює її в наших магазинах під час гостювання у своїх родичів-переяславців.

У магазині “Аліна” діапазон розміру взуття коливається: для жінок від 36-го до 42-го, для чоловіків – від 36-го до 47-го. Все лише шкіряне і якісне вітчизняного та іноземного виробництва. Постачається безпосередньо із взуттєвих фабрик Дніпра, Харкова та Львова. Також є поставки із Польщі, Туреччини та Угорщини. Взуття, що виходить з сезону, постійно уціняється.

– З настанням тепла особливо гарно розбирають балетки, – веде далі пані Валентина. – Це взуття купують жінки різного віку. Адже в них зручно ходити, і не так швидко, як приміром у туфлях на підборах, втомлюються ноги. А якщо правильно підібрати їх модель та колір, то балетки можна взувати і на роботу, і на побачення, і на прогулянку, і навіть на ділову зустріч. Важливо, щоб вони були шкіряними – як зовні, так і всередині. Саме таким якісним товаром ми й торгуємо. Зараз їх є великий вибір за помірною ціною. Через кілька тижнів полиці нашого магазину поповняться ще й великим асортиментом літнього взуття.

В моду знову входять туфлі-човники

Як зазначає продавчиня, в моду знову входять туфлі-човники на “шпильках”, широких підборах або танкетці. В “Аліні” вони представлені як у класичному, так і в оригінальному, креативному дизайні. Останні полюбляють купувати майбутні випускниці. А ось попит на туфлі з «тракторною» підошвою значно зменшився.

– Популярними вже третій сезон в юних леді та юнаків є конверси, особливо білого кольору. Це кеди відомої марки американського бренду “Сonverse“. Вони вирізняються гарним зовнішнім виглядом та зручністю. Загалом конверси настільки універсальні, що дівчатам їх можна носити і під плаття чи спідницю, і під штани чи шорти, – пояснила Валентина Митропан.

З приходом весни в “Аліні” гарно розходяться й кросівки та оксфорди – класичні низькі туфлі або черевики з відкритими щиколотками зі шкіри, які мають круглий носок, низький і широкий каблук, шнурівку та декоративну строчку.

– А ось лофери (це класична модель туфлів з круглим носком і перемичкою або “язиком” на підйомі стопи, без застібок, шнурків, блискавок) є затребуваними серед чоловіків та жінок старшого віку. На відміну від мокасинів чи сліпонів, це взуття має грубу підошву і каблук, – пояснила й таке продавчиня.

В магазині “Аліна” все зроблено так, аби покупці почувалися зручно та комфортно. У приміщенні світло. Взуття акуратно виставлено на дзеркальних полицям. Його  приміряють, сидячи на м’якій кушетці, навколо якої лежать килими. За потреби тут подають спеціальну лопатку та невикористану шкарпетку. Побачити, як виглядає вибране взуття на нозі, можна у велике дзеркало зі збільшуваним ефектом. Усі покупці тут отримують талони із гарантійним терміном на те чи інше придбане взуття. Вони діють кілька місяців.

Олена МАТВІЄНКО

626 total views, 2 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar