This version of the page http://www.terrafood.ua/news/?PAGEN_3=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-29. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Сучасна гарантія якості від ТМ «Біла Лінія » - на провідних телеканалах країни
18 квітня 2014
У квітні 2014 року в ефірі провідних телеканалів України вийшов перший в історії ТМ «Біла Лінія » рекламний ролик.
Дізнатися більше...
«TEPPA ФУД» на Gulfood-2014 – найбільшій продуктовій виставці в світі!
10 березня 2014
З 23 по 27 лютого 2014 року в Дубаї (ОАЕ) група компаній «ТЕРРА ФУД» представила свою продукцію на одній з найбільших виставок продуктів харчування та індустрії гостинності в світі.
Дізнатися більше...
Відео
Інформація про зміну назви компанії
17 лютого 2014
Шановні клієнти та партнери, інформуємо вас про те, що з 11 лютого 2014 року ТОВ «ІНТЕР ФУД» змінило свою назву на ТОВ «ТЕРРА ФУД».
Дізнатися більше...
Нові горизонти експорту
10 лютого 2014
Група компаній «ТЕРРА ФУД», до складу якої входить компанія «ІНТЕР ФУД», запустила сайт для зарубіжних партнерів та клієнтів.
Дізнатися більше...
Продукцію «ІНТЕР ФУД» представлять на міжнародній виставці World Food 2013
30 жовтня 2013
З 30 жовтня по 1 листопада компанія «ІНТЕР ФУД», лідер ринків вершкового масла, рослинно-вершкових сумішей та сирів в Україні, представить свою продукцію на міжнародній виставці World Food 2013 у Києві.
Дізнатися більше...
Правильний сир ТМ «Вапнярка» потрапив до Книги рекордів України! (ФОТОЗВІТ)
22 жовтня 2013
Цими вихідними на території Експоцентру України (ВДНГ, Київ) пройшло Перше національне свято сиру, організоване за ініціативи Асоціації виробників молока. ТМ «Вапнярка» взяла активну участь у святкуваннях та встановила новий рекорд України – з нашого правильного «Російського» сиру виготовили найдовшу сирну паличку!
Дізнатися більше...
Найдовша в Україні сирна паличка від ТМ «Вапнярка»!
18 жовтня 2013
20 жовтня правильний «Російський» сир ТМ «Вапнярка» встановить новий рекорд України. Саме з нього вправні кулінари приготують найдовшу сирну паличку в країні! Ця знакова подія стане кульмінацією Першого Національного свята сиру, організованого з ініціативи Асоціації виробників молока України.
Дізнатися більше...
ТМ «Вапнярка» підтримає перше Національне свято сиру
20 вересня 2013
ТМ «Вапнярка» стане офіційним спонсором першого Національного свята сиру, котре відбудеться 19-20 жовтня на території столичного ВДНГ.
Дізнатися більше...
Допомога дітям від Тульчинського маслосирзаводу
31 липня 2013
Протягом багатьох років Тульчинський маслосирзавод, найбільше підприємство у складі компанії «ІНТЕР ФУД», щорічно бере активну участь у різноманітних соціальних програмах, спрямованих на допомогу територіальним громадам Вінницької області.
Дізнатися більше...
Вітаємо з річницею!
10 липня 2013
Сьогодні філіал «ТОРГОВИЙ ДІМ «ІНТЕР ФУД» у Харківському регіоні святкує першу річницю заснування служби продажів.
Дізнатися більше...