This version of the page http://www.hlebodar.com/ua/export/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-25. The original page over time could change.
Експорт – ТМ «ХЛІБОДАР»

Експорт

ТДВ «Запорізький хлібокомбінат №1» є одним з найбільших підприємств в Запорізькій області по виробництву і експорту борошняних кондитерських виробів.

Це сучасне підприємство з високомеханізованим і автоматизованим виробництвом, власною атестованою лабораторією, високими стандартами з контролю якості сировини і готової продукції, а також висококваліфікованими кадрами.

Підприємство сертифіковане за міжнародними стандартами якості ISO 9001 та ISO 22000. На даний момент це максимальні системи управління безпечністю харчових продуктів в світі. Склад кондитерських виробів ТМ “ХЛІБОДАР” офіційно підтверджений сертифікатом Халяль.

Сьогодні продукція Запорізького хлібокомбінату №1 поставляється в Німеччину, Латвію, Литву, Грузію, Румунію, Молдову, Азербайджан, Туреччину, США, Канаду, Англію, Швецію, а також в інші країни світу.

З питань експортних поставок просимо звертатися в департамент ЗЕД:

E-mail: export@hlebodar.com

Керівник департаменту: (095) 23-23-070

Менеджер департаменту: (095) 23-23-027

Задайте на питання

Керівник відділу експорта



Контакти Про компанію Асортимент