Головна


Шановні клієнти і партнери!

Нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація щодо подальшого існування ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

Ми розуміємо ваше занепокоєння з цього приводу, тому цим зверненням хочемо розставити всі крапки над «і».

Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б, м. «Нивки») продовжує працювати у звичному режимі до 1 червня 2018 р., усі заплановані виставкові заходи відбудуться у заплановані та анонсовані терміни.

Календар виставкових заходів буде опубліковано на офіційному сайті ВЦ «КиївЕкспоПлаза» найближчим часом.

Більше інформації — за посиланням http://www.expoplaza.kiev.ua/ukr/news/1181.


«БЕЗПЕКА» — головна в Україні виставка технічних засобів і обладнання для забезпечення безпеки і протипожежного захисту. Щорічно учасники виставки, вітчизняні та зарубіжні виробники і постачальники індустрії безпеки мають можливість за 4 дні продемонструвати власну продукцію великій кількості фахівців з усієї України.

Виставка «БЕЗПЕКА» — ефективний інструмент для просування власної продукції на українському ринку, залучення нових клієнтів, збільшення обсягів продажів.

Відвідувачі виставки — представники підприємств гуртової та роздрібної торгівлі на ринку безпеки, фахівці монтажних організацій, а також фахівці з експлуатації обладнання для забезпечення безпеки і протипожежного захисту. На виставці вони мають можливість ознайомитися з новинками, які демонструються учасниками, відвідати профільні семінари, вибрати продукцію для вирішення своїх бізнес-завдань.

Організатор «Євроіндекс»
Експоцентр «Наука» НАН України
Галузевий медіапартнер

Підтримка

Інформаційні партнери

 

Інформаційне повідомлення про ВЦ
Всі новини