This version of the page http://www.morepiva.com/news.php?page1=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-24. The original page over time could change.
Новини клубного життя – архів новин, афіші, шпалери, пивні курьйози, рекорди, поради до пива
  НАРОДНИЙ КЛУБ  
  НОВИНИ КЛУБУ  
  МЕНЮ  
  ФОТОГАЛЕРЕЯ  
  РОЗВАГИ  
  ПРО ПИВО  
  МУЗИКА  
  ВІДЕО  
  ЗНАЙОМСТВА  
  ФОРУМ  
05.03.2017
    Галина Конах та друзі. Вечір пам'яті Івасюка. Відео
2017.03.04 -

А ось і ще один звіт з події, що трапилась 4го березня у Кораблику. На цей раз відео від Назара Дубини. Друзі, ділимось із вами сюжетом зі святкування дня народження Володимира Івасюка. В концерті приймали участь Галина Конах, Мікаель Гюлазян, Артем Задоянний та учні вокальної студії «SoloWay». За що усім і дякуємо. А окремо усім відвідувачам, які не пропустили ту подію, або ж зараз переглянуть це відео на нашому каналі :)
https://www.youtube.com/watch?v=Lu5o0elDE7M
04.03.2017
    Галина Конах та друзі. Вечір пам'яті Івасюка Фото
Неймовірно приємний суботній вечір у Кораблику. Затишна атмосфера і чудовий музичний експеримент, який влаштували Галина Конах, Мікаель Гюлазян, Артем Задоянний та учні вокальної студії «SoloWay». Цього разу ця класна команда «додумалась» заміксувати сучасні світові хіти із відомими шлягерами Володимира Івасюка, дню народження якого і присвячувався вечір.
Величезне спасибі Галині Конах за ідею та втілення її у Кораблику. І такий самий респект усім учасникам, що зуміли зачарувати весь зал присутніх. До вашої уваги поки фото з події. А зовсім скоро ми заллємо ще на канал Кораблика у Ютюбі відео з події.
Приємних вражень ;)

http://www.morepiva.com/gallery.php?rub=4&subrub=440
26.02.2017
    Гурт «WSZYSTKO» (Львів). Відео
Ще зовсім свіжЕнький відеозвіт з суботнього концерту гурту «Wszystko» у Кораблику :)
Приємного перегляду!
https://www.youtube.com/watch?v=uVj8ckLf3_I
25.02.2017
    Гурт «WSZYSTKO» (Львів). Фото
Мегапозитив та моооре насолоди отримали відвідувачі Кораблика під кінець лютого. До нас завітали львів’яни «Wszystko» з добрячою порцією оригінальних каверів на українські пісні – від Павла Зіброва і до Океану Ельзи. Приємно було бачити як тих, хто вже знав, на що йшов, так і тих, хто вперше побачив цих славних музик. Здається, і ті, і інші отримали масу насолоди! Ще раз респектуємо чувакам і чекаємо на нові хітяри та концерти. А поки ж пропонуємо вашій увазі фотозвіт від Дмитра Кухарука
17.02.2017
    Вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Хава наґіла. Фото
От і шоста серія вечірок «Гоп-Ца-Ца» минула у Кораблику. Цього разу ми посміхались і танцювали Хава Нагілу разом із нашими незмінними кураторами Олександром Кашевським та Славком Мазурком. За що і дякуємо хлопцям!
У нас лишається ще два відбіркових етапи у березні та квітні та грандіозний фінал у травні, де ми плануємо зібрати переможців усіх відбіркових турів аби вони позмагались за головний подарунок від Кораблика – мандрівку в Європу ;)
Тож не халтурте і не втрачайте свій шанс – стежте за нашими анонсами і приходьте позмагатись та гарно розважитись ;)

А поки ж до вашої уваги фото від Дмитра Кухарука.
Приємних вражень ;)
14.02.2017
    ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛІКА. Вечірка. Фото
Чудовий вечір. Прекрасне свято. Користуючись нагодою, ще раз вітаємо вас, друзі, із Днем Святого Валентина. І зичимо, щоб ви щодня відчували підтримку Святого Валіка, кохали і були коханими.
Вечірка в Кораблику була без надмірної кількості «цукру». Майже «дієтично», з відчуттям всіх присмаків цього почуття. Славко Мазурок задав своїми жартами класний корабельний вектор, який і тримав всіх у приємному тонусі та увазі до сцени. Дякуємо, що обрали Пивний клуб «Оболонь» для свого відпочинку. І пропонуємо вашій увазі фотозвіт з події.
01.02.2017
    Голосування. Підсумки
Настала пора для підбиття підсумків нашого голосування на тему «Котрий із гуртів, що завітав до Кораблика у 2015 році, вас потішив найбільше?» і запускати таку ж тему, але щодо концертів 2016го року.
Отже хіп-парад ваших вподобань у Кораблику за 2015ий рік виглядає наступним чином:
ФлайzZzа (25 %)
One Light Inside (16 %)
The Doox (7 %)
The Вйо (5 %)
Rockoko (4 %)
Резус Блюз (4 %)
Прозоров (4 %)
Panic Station (4 %)
Fusion Friends (4 %)
Мотор’ролла (3 %)
BandIt (3 %)
Санмай (3 %)
Wszystko (2 %)
Чумацький Шлях (2 %)
Jackson Crack (2 %)
Рура (2 %)
Gambardellas (2 %)
BeatleVs (1 %)
Marija Cheba (1 %)
Юлія Іванова та Олексій Лазарєв (1 %)
4 вимір (1 %)
Go-A (1 %)
Freedom (1 %)
The Crabs (1 %)
Kompas (1 %)
DaKooka Live Band (1 %)
Давуня Казка (1 %)
Корінь Мандрагори (1 %)
ТОЇА (0 %)

Всього проголосувало: 161

Пропонуємо долучитись до нового голосування:
Котрий із гуртів, що завітав до Кораблика у 2016 році, вас потішив найбільше?
Wszystko
ФлайzZzа
Очеретяний Кіт
Los Colorados
Zerno
Rockoko
The Royal City
Галина Конах та друзі
Ті, що падають вгору
Pur:Pur
Kolos & Brothers
Stelsi
Moonflies
Bugs Bunny
Vidverto
Присяжний (Мотор’ролла)
Tik Tu
Львівський Танцювальний Клуб
Shamrocks
Fusion Friends
Юлія Іванова та Олексій Лазарєв
Корінь Мандрагори
Санмай
<< назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   вперед >>
28.05.2017
«Тільки Хіти». Танці
Неділя.. Останній вихідний вечір цього тижня.. Бажання розвіятись, поспілкуватись або й відірватись із друзями чи познайомитись із кимось.. Танці.. Хороша атмосфера.. І "Тільки хіти" саме цього вечора: лише найвідоміші пісні всіх часів і народів та різних музичних напрямків. За пультом - Річік
27.05.2017
Ритмотека
Запрошуємо на "Ритмотеку" - танці з назвою, що ми запозичили із однієї з пісень гурту "Тартак". Нам здається, що це слово Сашко Положинський вдало підібрав, як альтернативу слову "дискотека". Адже цього вечора ми ставитимемо не лише диско, а й купу хітів у інших стилях - рок, поп, фанк, хіп-хоп, латина, реггі, рок-н-рол та ін. У суботу ми відправлятимемо до наших динаміків як призабуті золоті хіти, так і зовсім свіженькі пісні, які безумовно заслуговують на увагу корабельної публіки! Хороший набір для святкувань днів народжень та інших подій, або просто для гарного відпочинку в гарячій компанії!
26.05.2017
вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Сезонний танцювально-розважальний проект Кораблика. ФІНАЛ!
Ну от і підійшла до свого логічного завершення наша крута сезонна вечірка "Гоп-Ца-Ца". Вісім місяців у Кораблику відбувались танцювально-розважальні майстер-класи. Настав час підбити підсумки, позмагатись у фіналі та нагородити найкращих! Весь цей сезон разом з нами провели професіонали своєї справи - мегатанцюрист Волині Олександр Кашевський і крутий ведучий Славко Мазурок. Щомісяця у "Гоп-Ца-Ца" ми розбирали різні стилі танцю та дарували чудові призи від партнерів Кораблика. Ну а тепер у травні ми проведемо фінал забави, де крутезними подарунками будуть мандрівки до Відня для переможців цілого сезону! Тому запрошуємо усіх фіналістів щомісячних відборів у цю п'ятницю, 26 травня, на змагання і просто чудовий вечір. Не забудьте гукнути своїх друзів для підтримки і зафрахтувати завчасно столик. Ну, а по завершенню програми влаштуємо ще танцульки із Тімою
25.05.2017
гурт
Друзі, маємо для вас не дуже приємну звістку.. Фронтмен гурту "Epolets" Павло Варениця захворів. В зв'язку із цим концерт ватаги в четвер у Кораблику переносимо поки на невизначений термін. Перепрошуємо за незручності. А Паші зичимо якомогашвидшого одужання
21.05.2017
«STAND UP вечірка»
Вперше у Кораблику! Давно хотіли забацати вечори такого плану, але тільки тепер віднайшли людей, які здатні це зробити гарно і якісно. Резиденти "Stand up Lutsk team" Вадим Барабуха, Артем Лиман та Стас Ольшевський влаштують на сцені Пивного клубу "Оболонь" авторські монологи на актуальні теми, імпровізації з залом та й просто додадуть трішки позитиву нашій шхуні. СтендАп зародився у Великій Британії, вибухнув у США, а останнім часом став доволі популярним в Україні. Вдвічі приємніше, що в нас він звучатиме на солов'їній :) Вхід вільний
20.05.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. І де, як не в Кораблику, її робити?! Абсолютно різноплановий музон- різних стилів та різних років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого шансону, техно та москальської музики. Хороша нагода відірватись хорошою компанією в хорошому місці. За пультом - Тіма
Переглянути попередні
архів афіш пивного клубу "ОБОЛОНЬ"
28.05.2017
«Тільки Хіти». Танці
27.05.2017
Ритмотека
26.05.2017
вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Сезонний танцювально-розважальний проект Кораблика. ФІНАЛ!
25.05.2017
гурт
21.05.2017
«STAND UP вечірка»
20.05.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
19.05.2017
гурт «ZERNO» (Житомир). Акустичний інді-фолк-рок
14.05.2017
Дискотівка 2000-х
13.05.2017
Танці на палубі Кораблика: від 60-х і до сьогодні
12.05.2017
ХІТИ ЄВРОБАЧЕННЯ. Концерт Галини Конах, друзів та вихованців
07.05.2017
Українська Дискотівка
06.05.2017
ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КОРАБЛИКА! За участі гурту «ГУЦУЛ КАЛІПСО»
05.05.2017
Нарешті п'ятниця! Відривна дискотівка
30.04.2017
РадіоХіти. Танці
29.04.2017
Дискотівка 90-х
28.04.2017
ДІЛЯ та ОРЕСТ (Київ). Презентація альбому «22»
23.04.2017
Спекотні Танці: суміш реггі та латини
22.04.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
21.04.2017
вечірка «BALKAN BEAT!? PLEASE! REPEAT!» Танцульки та розваги від Славка Мазурка
17.04.2017
Файний Великдень. Танцульки

Архів афіш
<< назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   вперед >>
ПОРАДИ ДО ПИВА
По пене можно определить, каков напиток по качеству. Попробуйте слегка подуть на пену. Если пена исчезает, значит, пиво плохое, если она "загибается", значит, хорошее. И еще один совет. Положите монетку сверху на слой пены. Она не тонет - еще один показатель хорошего качества.
ПИВНІ КУРЙОЗИ
В 1947 г. американский писатель Менкен подписал контракт с канадской кинокомпанией. За право экранизации книги компания обязалась ежемесячно поставлять автору до конца его жизни по два ящика светлого эля.
ПИВНІ РЕКОРДИ
В алмазных копях Сьерра-Леоне драгоценные камни обследуются в пиве. Как утверждают геологи, визуальные качества алмазов становятся очевидными именно в пиве.
КНИГА ВІДГУКІВ ТА ПРОПОЗИЦІЙ
НАВІГАЦІЙНИЙ КОМПАС
Розробка, дизайн, супровід:
Українські інтернет технології
Посмакувати стравами та випити келих пива у місті Луцьку можна за адресою: вул. Коперника, 8-а
Контактна скринька: obolon@morepiva.com
Контактні телефони:
+3 8 (0332) 723353, +3 8 (050) 2154156

Украинская Баннерная Сеть