This version of the page http://www.dolina.ua/uk/about-mission (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-24. The original page over time could change.
Повага і чесність, надійність і довіра | Група компаній ДОЛИНА - виробництво та реалізація стимуляторів росту рослин та мікродобрив
  • +38 050 474 21 42
  • +38 067 642 12 24
  • Рус
  • Укр

Группа компаний "Долина" - объединение предприятий, специализирующихся на разработке, исследовании и внедрении в сельскохозяйственное

Приховати

Група компаній Долина:

(050) 474-21-42
Зателефонуйте і ми надамо відповіді на всі Ваші питання! Або замовте зворотній дзвінок:

Місія та Цінності

Місія - творити благополуччя і якість життя. 
З 1997 року ми розробляємо і робимо, ефективні стимулятори росту рослин і комплексні мікродобрива, що дозволяють поліпшити якість сільськогосподарської продукції і отримати прибуток у багатьох країнах.

Цінності - це наші спільні цілі.

Повага і чесність
В основі нашої діяльності лежать стійкі традиції поваги і чесності. Ми дотримуємося цих принципів, як усередині організації, так і по відношенню до світу, що оточує нас.

Надійність і довіра
У своїй роботі ми прагнемо довіряти один одному і поважати своїх колег, створюючи, таким чином, тверду основу для співпраці. Довіра виникає при виконанні обіцянок, а повага - при усвідомленні важливості вкладу кожного в спільний процес.

Командний дух
Основа успіху персоналу і процвітання компанії - постійний розвиток і самоудосконалення співробітників. Співпраця для нас - це злагоджена робота єдиної команди, в якій кожен якісно виконуючи свою роботу, впливає на досягнення компанією своєї мети.

Партнери
Ми хочемо розуміти, передбачати і задовольняти сьогоденні і майбутні потреби наших клієнтів. Це передбачає, що усі ми тісно співпрацюємо між собою і виходимо за межі звичайних робочих груп, щоб донести свій досвід і знання до наших клієнтів. Ми віримо в довготривалі стосунки і знаємо, щоб добитися цієї мети, ми повинні діяти як надійний партнер, завжди готовий надати підтримку.

Чесна конкуренція
Ми чітко контролюємо нашу поведінку на ринку і дотримуємося правил етики ділових партнерів. Методи конкурентної боротьби які ми сповідуємо: підвищення якості продукції та послуг, розробка унікальних продуктів, дослідження і інновації, інвестиції у виробництво та персонал, більше передові рекламні компанії.

Інновації
Ми прагнемо створювати і розробляти інноваційні продукти, рішення та способи роботи. Це примушує кожного з нас досліджувати нові можливості в нашій повсякденній роботі, в співпраці з професіоналами, привносити наші власні досвід і знання в нові проекти.

Прибуток
Підтримка високої прибутковості та стабільності бізнесу, поліпшення якості продукції, застосування нових прогресивних технологій. Підвищення добробуту власників і співробітників.

Турбота про довкілля
Ми приділяємо величезну увагу екологічній безпеці на усіх етапах, що стосуються виробництва і застосування нашої продукції. Упродовж усієї історії нашої компанії ми завжди проявляли ініціативу в області охорони довкілля.

Націленість на результат
Ми прагнемо бути кращими у своїй області, розробляючи продукти і рішення, які покращують благополуччя і якість життя людей. Це змушує кожного з нас разом і окремо, досягати найкращих результатів у всьому, що ми робимо.