This version of the page http://ukringroup.com.ua/ukr/help/articles/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
Статті про страхування | Українська страхова група


Гаряча лінія
0 800 500 349
Ласкаво просимо
до родини
В допомогу клієнту

Статті про страхування

Головна В допомогу клієнту Статті про страхування
29/04
Як обрати страхову компанію

Шукаєте страхову компанію? Вам доведеться зробити непростий вибір. Адже купуючи страховку, Ви, по суті, платите за те, як буде поводити себе компанія в разі настання страхового випадку. Тому, на етапі вибору страховика, Ваша завдання – отримати максимум корисної інформації, що дозволить зробити висновок про те, скільки доведеться докласти зусиль для отримання належної Вам виплати.

29/05
Як читати договір страхування

Купуючи мобільний телефон, телевізор, холодильник Ви отримуєте предмет із чітким набором технічних характеристик, відповідність яким, практично завжди можете встановити, не виходячи з магазину. Інша справа страховка. Вона, як, втім, і будь-яка інша послуга, не може бути розібрана, виміряна й протестована до моменту придбання. Але це аж ніяк не означає, що визначити її якість неможливо. Всі характеристики страхової послуги, гарантії та обов’язки компанії регламентовані договором і правилами страхування, затвердженими СК. Тому, укладаючи угоду, приділіть значну долю уваги й часу вивченню цих документів.

Розрахувати вартість

КАСКО
Розрахувати тариф КАСКО
Розрахувати тариф ОСЦПВ
Страхування майна
Страхування подорожуючих
Умови
договорів
Правила
страхування
Регіональна
мережа
В допомогу клієнту
  • Європротокол
  • Поставити питання
  • Залишити відгук