«Велике журі» P.S.

У вересні-жовтні цього року телепроект «Велике журі» у своїй програмі «Виборці та кандидати» знайомив чернівчан з політичними партіями і кандидатами-мажоритарниками, які змагалися за симпатії виборців,  мандати депутатів  Верховної ради України.

Саме ті політичні сили, яким були присвячені програми, а саме «УДАР», ОО «За Батьківщину», Партія Регіонів та ВО «Свобода» отримали найбільшу підтримку чернівчан. 4 програми були присвячені кандидатам-мажоритарникам по  виборчих округах Буковини. І ось сьогодні, завершуючи цикл програм   «Виборці та кандидати»,  знайомимо Вас з враженнями від виборчої кампанії  її безпосередніх учасників – кандидатів-мажоритарників.

Пропонуємо вашій увазі бліц-інтерв’ю з кандидатами-мажоритарниками округу №201 (місто Чернівці), які погодились поділитися своїми враженнями від участі у виборчій кампанії.


 

Нагадаємо, що представляти інтереси чернівчан в Українському Парламенті наступні 5 років будуть обрані нами депутати:

Округ №201 – Микола Федорук (об’єднана опозиція «За Батьківщину»)

Округ №202 –Олександр Фищук (об’єднана опозиція «За Батьківщину»)

Округ №203 –  Геннадій Федоряк (Партія Регіонів)

Округ №204 – Артем Семенюк (Партія Регіонів)

Не забувайте час від часу звіряти діяльність депутатів  з їхніми передвиборчими обіцянками, щоб на наступних виборах зробити свідомий вибір!

Надаємо їхні програми, з якими вони йшли на вибори та отримали Вашу підтримку. Варто пам’ятати,  що право громадянина обирати не закінчується вкиданням бюлетеня в урну.



 



Виборча програма – Федорук

Виборча програма – Федоряк

Виборча програма – Фищук

Виборча програма – Семенюк

З повагою,

Ваша Буковинська партнерська агенція

 

 

 

Поділитись
Facebook
Twitter
попередня статтяМельниченко та Розинська одружилися у надто скромній обстановці
наступна статтяфедорук

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ скасувати відповідь