Семенюк

Передвиборна програма

кандидата у депутати в одномандатному окрузі №204

СЕМЕНЮКА АРТЕМА ОЛЕКСІЙОВИЧА

«МІЦНЕ ДОМОГОСПОДАРСТВО – СИЛЬНА ДЕРЖАВА»

Я народився в Чернівцях. Мені 29 років і мені не байдужа доля мого краю, моєї держави. Йду в парламент тому, що впевнений у своїх силах і відчуваю потребу прислужитися Україні і моїм землякам. Тому, що хочу жити в успішній демократичній позаблоковій європейській країні, бо євроінтеграція – стратегічний зовнішньополітичний вектор України.

Тому, що будувати таку державу мають молоді українці.

Я – виробничник, і, думаю, набутий за 11 років досвід практичної роботи в сільському господарстві допоможе мені приймати у Верховній Раді ефективні рішення для своєї країни, передусім – для відродження українського села.

Вважаю: ЛЮДИ НА СЕЛІ МАЮТЬ ЖИТИ НЕ ГІРШЕ, НІЖ В МІСТІ.

Досягнення цієї мети бачу через розвиток сільської інфраструктури: впровадження нових технологій в агропромисловий комплекс, створення переробних підприємств, будівництво доріг, дитячих садочків, шкіл, закладів охорони здоров’я. Без новітнього сільськогосподарського виробництва, без доріг, соціальної інфраструктури українське село приречене. Не буде українського села – не буде України.

Працююча людина не може бути бідною за визначенням. Працююча людина має жити в достатку. Тому в парламенті все робитиму, щоб люди могли добре «заробляти» на своїй землі, а не «заробітчанством», мали можливість навчати дітей, отримувати належне медичне обслуговування, були соціально захищеними. Головні інвестиції держави мають бути в людину.

В основі державної політики – домогосподарство.

МІЦНЕ ДОМОГОСПОДАРСТВО – СИЛЬНА ДЕРЖАВА.

Зізнаюсь: дуже хочу, щоб мій край став регіоном, де створено найкращі в Україні умови для життя людей з точки зору якості, комфортності, екології, безпеки. Все робитиму для досягнення цієї мети – разом з громадою краю.

Моя робота в парламенті – це конкретні справи, зроблені на користь людей. ДЕРЖАВА має бути – ДЛЯ ЛЮДИНИ, А НЕ ЛЮДИНА – ДЛЯ ДЕРЖАВИ. Між ними мають бути взаєморозуміння і довіра. Громадянин має довіряти державі, держава має поважати людину. Це принципово. Змінити наше життя можна лише спільно, громадою. Тому розраховую на Вашу підтримку, шановні земляки.

Маємо розуміти, що досягти успіху можемо лише на основі продуктивної взаємодії регіону з центральною владою. Тому наш край в парламенті мають представляти ті, хто забезпечить таку співпрацю. Скажімо, місцеві доходи Пенсійного фонду не покривають потреб всіх пенсіонерів області: на одну «місцеву» гривню потрібно з Центру отримати ще 1,25 гривні, щоб задовольнити потреби наших пенсіонерів.

Тому я налаштований на постійну і конструктивну роботу – від села до парламенту і уряду. Бо вважаю, що МОЄ ОСНОВНЕ МІСЦЕ РОБОТИ ЯК НАРОДНОГО ДЕПУТАТА – ОКРУГ, серед земляків. Тут концентруються проблеми, які мають вирішуватися у Верховній Раді. Парламент – інститут для прийняття рішень, продиктованих виборчим округом. Як кандидат від команди Президента України і Партії регіонів, зосереджу свої зусилля на реалізації Програми Віктора Януковича „Україна для людей!”.

Пріоритетами у моїй діяльності як народного депутата стануть пріоритети мого краю:

ü посилення державної соціальної підтримки;

ü розвиток агропромислового комплексу;

ü інвестиції в інфраструктуру і туристичну галузь.

Моя ініціатива «Сади Бессарабії» спрямована на залучення інвестицій у найбільш перспективну для краю галузь, до того ж експортно орієнтовану – садівництво.

Успішний розвиток Бессарабії і Буковини бачу у зведенні Дністровської ГАЕС. Домагатимусь, аби фінансування будівництва цієї найбільшої в Європі гідроакумулюючої електростанції не зупинялося і мало державну підтримку, бо це – робочі місця і заробіток моїх земляків, розвиток районів Подністров’я, соціальні інвестиції в регіон і відродження міста енергетиків Новодністровська. Домагатимусь реалізації загальнодержавної програми «Дністер» для збереження і рекреаційного розвитку унікального природного середовища. Залучатиму інвестиції для освоєння надр і корисних копалин, які можуть забезпечувати самодостатність територіальних громад Заставнівщини.

Дбатиму про збереження і розвиток наших традицій і обрядів, вільне використання рідної мови на територіях компактного проживання національних меншин.

Збереження і культивування нашої культурної унікальності і толерантності, і, поряд з цим, забезпечення сучасних стандартів життя – тільки так Чернівецька область може стати цікавою світові і успішною.

Вірю – нам разом все вдасться.

 

Поділитись
Facebook
Twitter
попередня статтяФищук
наступна статтяДивіться сьогодні на телеканалі «Чернівці»:

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ скасувати відповідь