Федоряк

Передвиборна програма

кандидата у депутати в одномандатному окрузі №203

Федоряка Геннадія Дмитровича

Я – виходець із звичайної буковинської сім`ї, яка привила мені любов до праці і батьківської землі, повагу до кожного громадянина, який власним трудом забезпечує належне життя своєї родини і розбудову держави, буду віддавати всі сили і енергію на досягнення розквіту рідної Буковини.

У своїй діяльності сприятиму всебічній реалізації програми Президента України В. Януковича «Україна для людей». Принципово важливим для України вважаю підтримання позаблокового статусу держави, як гарантії безпеки, використання рідної мови на територіях компактного проживання національних меншин і що особливо важливо для нас, жителів Буковини, збереження стратегічного курсу України на Євроінтеграцію.

Спрямовуючи свої зусилля на користь людям, з метою досягнення політичної стабільності і економічного процвітання кожного регіону на час роботи у Верховній раді України я буду керуватись такими основними принципами:

забезпечення високих сучасних стандартів життя усіх громадян на базі оздоровлення та стабільного розвитку економіки;

відновлення внутрішнього виробництва, розвиток великотоварного сільськогосподарського виробництва та сприяння всебічному розвитку фермерських господарств з метою створення нових робочих місць;

законодавчої підтримки прозорого і реального ринку землі для повернення Україні слави європейської житниці;

створення комфортних умов для ведення малого та середнього бізнесу;

залучення усіх верств громади до соціально-економічних процесів, що забезпечать належні умови проживання на Буковині, наблизять їх до провідних європейських держав.

Наш виборчий округ – це частка унікального Буковинського краю із казковою природою, багатою історичною спадщиною та сприятливими умовами для розвитку туризму і відпочинку. Зважаючи на вигідне географічне розташування, привабливість для внутрішніх та зовнішніх інвесторів, свою діяльність у Верховній раді буду спрямовувати на:

встановлення більш міцних економічних зв`язків між сусідніми регіонами, залучення зовнішніх інвестицій;

– розвиток сучасної інфраструктури для підтримки малого та середнього бізнесу;

Враховуючи, що Буковина – це регіон з високим рівнем добробуту, значними культурними досягненнями та активною громадою, як депутат Верховної ради сприятиму:

підтримці та подальшому розвитку багатонаціональної спільноти, розмаїттю мов та національної своєрідності кожного населеного пункту, його етнічних особливостей;

подальшому піднесенню туристичної галузі та спортивно-оздоровчого життя регіону, втіленню культурно-мистецьких проектів, збереженню пам`яток культури світового значення;

наданню пріоритету розвитку села шляхом створення на рівні кожної сільської ради комплексу бюджетних закладів (школа, садок, клуб, бібліотека, стадіон, тощо), забезпечення їх матеріально-технічною базою, стабільним фінансуванням, а працівників – належною оплатою праці.

Як буковинець, керівник одного з найбільших трудових колективів області, знаю також про наболілі питання краян, які з різних причин не вирішувались в останні роки. Тому беру під свій особистий контроль та реалізацію такі об`єкти:

– будівництво (капітальний ремонт) шкіл в селах Йорданешти, Станівці, Опришени (Глибоцький район) Велика Буда – (Герцаївський район), гімназії в м. Новоселиця, дошкільних установ – с. Остриця (Герцаївський район), будинки культури – в селах Маршинці, Банчени, Могилівка, відновлення дорожнього покриття у населених пунктах Сторожинецького району, вирішення численних проблем жителів Садгори.

– розробка генеральних планів сільських населених пунктів та завершення газифікації сіл Глибоцького та Герцаївського району, вирішення нагальних проблем, які турбують виборців округу.

Вірю, що спільно із виборцями, всіма небайдужими громадянами ми зможемо реалізувати ці проекти для кращого життя кожного буковинця, всіх громадян України.

Поділитись
Facebook
Twitter
попередня статтяфедорук
наступна статтяФищук

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ скасувати відповідь