This version of the page http://www.asviobank.ua/rezident-148.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
Резидент: відкрити банківський рахунок для резидента - ПАТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      23.05.2017
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

ВІДКРИТИ ПОТОЧНИЙ РАХУНОК

Перелік документів для відкриття поточного рахунку юридичній особі-резиденту
  1. Заява про відкриття поточного рахунку (банківська форма).
  2. Опитувальник (банківська форма).
  3. Картка із зразками підписів та відбитком печатки підприємства*. Має бути засвідчена нотаріально чи організацією, якій клієнт адміністративно підпорядкований. Картка повинна містити підписи тих осіб, які мають право розпоряджатися рахунком, підписувати розрахункові документи, відповідно до законодавства України. У разі, якщо права другого підпису не передбачено, у картках необхідно зазначити "право другого підпису не передбачено".
  4. Статут (положення), засновницький договір (за наявності) або код надання адміністративної послуги**. Юридична особа, яка створена та/або діє на підставі модельного статуту, затвердженого Кабінетом Міністрів України, подає копію рішення про її створення або про провадження діяльності на підставі модельного статуту, підписаного усіма засновниками.
  5. Паспорти та оригінали довідок про присвоєння ідентифікаційних номерів осіб, які мають права першого та другого підписів в картці зі зразками підписів та відбитка печатки.
  6. Копія протоколу про обрання керівника та наказу про вступ на посаду керівника та копія наказів на осіб, зразки підписів яких подаються в картці зі зразками підписів і відбитка печатки. Завіряються печаткою підприємства та підписом керівника підприємства.
  7. Інформація та/або документи, що підтверджують наявність структури власності.
  8. Фінансова звітність (Форма 1 та Форма 2) за останній період, квартал. Має бути засвідчена підписом керівника та печаткою підприємства.
  9. Небанківські фінансові установи додатково подають копію свідоцтва про реєстрацію фінансової установи в державному реєстрі фінансових установ, засвідчену органом, що видав, або нотаріально чи підписом уповноваженого працівника Банку.

* Якщо особи, зазначені в картці, не є клієнтами банку, їм необхідно особисто звернутися до Банку для проходження процедури ідентифікації та верифікації (із собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний номер).

** Усі статути, зареєстровані після 01.01.2016 р., доступні (за кодом доступу) в електронному вигляді на сайті Міністерства юстиції України. Унікальний номер (код) розміщено в документі «Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії» у правому верхньому куті першої сторінки.

Для відкриття поточного рахунку відокремленому підрозділу до вище перерахованих документів додатково подають:

  1. Клопотання юридичної особи або відповідного органу приватизації (щодо структурних підрозділів, які відокремлюються в процесі приватизації) до банку про відкриття рахунку із зазначенням номера поточного рахунку юридичної особи та найменування банку, у якому він відкритий, а також інформації про те, чи є відокремлений підрозділ платником єдиного внеску.
  2. Копія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що містить відомості про відокремлений підрозділ.
  3. Копії належним чином оформленого положення про відокремлений підрозділ.
  4. Довіреність на керівника відокремленого підрозділу.
Отримати документи для заповнення

Ваша заявка успішно відправлена у банк!
Після розгляду її ми з вами зв`яжемося.

Будь ласка, порахуйте 9 + 1.

*Примітка: Усі поля обов'язкові для заповнення.

 
Відправити заяву на відкриття рахунку

Заява заповнюється українською мовою

Будь ласка, додайте 8 й 6.

*Примітка: Усі поля обов'язкові для заповнення.