This version of the page http://www.asviobank.ua/kerivnictvo-banku.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
Керівництво "АСВІО БАНКУ", Воїнова Людмила Голова Правління, Спостережна Рада - ПАТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      23.05.2017
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

КЕРІВНИЦТВО БАНКУ

Спостережна рада:

Ярошенко Роман Валерійович - Голова Спостережної ради (акціонер)

Супруненко Вячеслав Іванович - Член Спостережної ради (акціонер)

Заєць Андрій Григорович - Член Спостережної ради (акціонер)

Змаженко Марина Сергіївна - Член Спостережної ради (незалежний член)

Соловйова Інеса Володимирівна - Член Спостережної ради (незалежний член)

Правління:

Воїнова Людмила Анатоліївна - Голова Правління

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2004 року, в 2005 році призначена на посаду Керівника департаменту Фінанси та ризики, з 2007 року - Голова Правління банку. До приходу в банк працювала на керівних позиціях у ПриватБанку та Фінансовій Групі "ТАС". Має значний досвід в фінсовій діяльності та управлінні, високу професійну підготовку. Досвід роботи в фінансовому секторі України більше 20 років.

Освіта:

Дніпропетровський гірничий інститут імені Артема, спеціальність – «Економіка і організація виробництва», Національний Центр підготовки банківських працівників України, курс IGA ING «Управління фінансовими установами».

Станом на 2017 р. продовжує навчання в Академії МВА International Master Business Administration SIC.

Mушкетик Ігор Іванович - член Правління, керівник департаменту інформаційних технологій

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2001 року, з 2003 року Керівник напряму інформаційних технологій банку. Має більш як 18 річний досвід в побудові і розвитку інфраструктури інформаційних технологій банку.

Освіта:

Харківський ордена Леніна авіаційний інститут ім. Жуковського, спеціальність -"Конструювання і виробництво радіоприладів ЛА";

Запорізький державний університет, спеціальність "Фінанси і кредит".


Атамась Світлана Анатоліївна - член Правління, головний бухгалтер, відповідальна особа з питань фінансового моніторингу

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2003 року на посаді Головного бухгалтера. Має високу професійну підготовку і 21-річний досвід роботи в банківській системі. З 2004 року виконує обов’язки відповідальної особи за здійснення фінансового моніторингу.

Освіта:

Київський державний економічний університет, спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності».

Мовчан Лариса Василівна - член Правління, керівник департаменту корпоративного та приватного банкінгу

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2013 року, обіймала посади керівника напрямку індивідуального бізнесу, начальника управління з обслуговування клієнтів, виконувала обов'язки директора Київського відділення №1. Раніше працювала на керівних позиціях у ПАТ "КБ ПРИВАТБАНК". Має значний досвід в фінансовій діяльності та управлінні, високу професійну підготовку. Загальний досвід роботи в фінансовому секторі України більше 16 років.

Освіта:

Черкаський інженерно-технологічний інститут, спеціальність «Фінанси і кредит», кваліфікація «Економіст».


Худіяш Олена Олексіївна - член Правління, керівник Департаменту інвестиційного бізнесу

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2016 р, раніше працювала на керівних посадах у ПАТ "Комерційний Індустріальний Банк" та ПАТ "ЕНЕРГОБАНК". Має значний досвід у фінансовій діяльності та управлінні, високу професійну підготовку. Досвід роботи в фінансовому секторі України більше 16 років.

Освіта:

Київський політехнічний інститут, спеціальність «Економіка підприємства», програма «Інвестиційний менеджмент і приватизація». Підвищення кваліфікації - Навчально-методичний центр Держфінмоніторингу України, курс «Фінансовий моніторинг на ринку цінних паперів».


Наконечний Ростислав Михайлович - член Правління, керівник управління з фінансування

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2010 року, обіймав посади керівника напрямку корпоративного бізнесу, начальника управління з фінансування Департаменту корпоративного та приватного банкінгу. Раніше працював на керівних позиціях у ПАТ "Банк інвестицій та заощаджень", ТОВ "ПАРТНЕР-БАНК", АТ "ІНДЕКС-БАНК".

Освіта:

Черкаський інженерно-технологічний інститут, спеціальність «Фінанси», кваліфікація «Економіст-фінансист».


Задніпровська Оксана Григорівна - член Правління, директор з ризиків

Професійна діяльність:

Працює в банку з 2016 року, раніше працювала на керівних посадах у АКБ "Київ", АБ "Київська Русь", ПАТ "БРТ", ПАТ "ВЕРНУМ БАНК".

Освіта:

Київський інститут народного господарства, спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності», кваліфікація «Економіст».