This version of the page http://www.asviobank.ua/depozit-biznes.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
Депозити для юридичних осіб, малого бізнесу, ФОП у Києві - ПАТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      22.05.2017
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

НАДІЙНІ ДЕПОЗИТИ В "АСВІО БАНКУ"

"АСВІО БАНК" дотримується консервативної моделі ведення банківського бізнесу.

Тому, на відміну від абсолютної більшості інших банків, ми не ставимо собі за мету залучення якомога більшої кількості депозитів під високоризиковані відсотки.

Так само "АСВІО БАНК" не провадить і агресивної кредитної політики, надаючи своїм клієнтам тільки економічно обґрунтовані кредити.

Лише така, класична бізнес-модель гарантує відсутність будь-якого ризику раптового відтоку коштів з банківської установи навіть у найбільш кризові періоди - підтвердженням чому слугує бездоганна 25-річна історія нашої роботи.

Яка б криза не сталася в економіці – "АСВІО БАНК" щоразу демонстрував 100% стабільність, жодного разу не залучаючи навіть рефінансування з боку НБУ.

Працюючи як з юридичними, так і фізичними особами, ми орієнтуємося передусім на тих клієнтів, які розуміють: надійність банківської установи ґрунтується не на її розмірі чи гучній рекламі, а на тій бізнес-моделі, за якою вона працює.

Сьогодні консервативна політика "АСВІО БАНКУ" дозволяє добре заробляти і спокійно спати як нашим клієнтам, так і керівництву та акціонерам.