This version of the page http://www.asviobank.ua/c2c2.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
Переказ з картки на картку: перекази грошей, коштів на іншу картку - ПАТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      23.05.2017
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

ПЕРЕКАЗ ГРОШЕЙ З КАРТКИ НА КАРТКУ

Найкращий спосіб швидко та дешево переказати гроші з картки на картку будь-якого банку по Україні!

Перекази з картки на картку по Україні - найнижчий відсоток від "АСВІО БАНКУ" :
  • швидко
  • просто
  • безпечно
  • вигідно

Ви можете переказати кошти з картки на картку, якщо маєте карту Maestro, MasterCard, Visa або Visa Electron, яка випущена одним з банків України.

Будь ласка, скористайтеся онлайн-формою переказу грошових коштів з картки на картку будь-якого українського банку нижче:

Сервіс онлайн переказу грошей з картки на картку по Україні від "АСВІО БАНКУ" діє по всій території країни. Скориставшись ми, Ви зможете:

1. Здійснити будь-які платежі з карти на карту по Україні , не витрачаючи час на пошуки терміналу або відділення банку. Для цього потрібен лише доступ в інтернет на сайт www.asviobank.ua. При цьому переказати гроші з однієї карті на іншу можна і в зонах вільного Wi-Fi. Наприклад, в парках або на території готелів.

2. Платежі з картки на картку по Україні через Інтернет здійснюються миттєво, тому сервіс "АСВІО БАНКУ" дуже зручний в екстрених ситуаціях, коли гроші потрібні прямо тут і зараз. Якщо ви маєте добрих друзів, то можете попросити їх про це або навпаки, допомогти самим, а також своїм батькам. Це зручно, якщо потрібно, наприклад, перевести кошти з однієї картки на іншу онлайн, щоб терміново погасити заборгованість в одному з банків.

3. Платіжний сервіс онлайн переказу коштів з карти на карту по Україні діє навіть в тому випадку, якщо один з учасників мережі P2P (платежі між фізичними особами) перебуває за кордоном.

Переказ грошей з картки на картку по Україні - це просто!

Щоб переказати кошти з картки на картку, вам треба перейти на сайт asviobank.ua і зробити декілька нескладних дій.

1. Знайти на головній сторінці сайту в блоці Електронні послуги посилання "Перекази з карти на карту" і натиснути на нього.

2. В інтерфейсі на сторінці вказати:

  • 16-значний номер картки одержувача;
  • суму переказу в гривнях;
  • 16-значний номер вашої картки;
  • дату випуску або термін закінчення її дії;
  • код CVV2 - 3-значний номер, вказаний на зворотному боці картки.

3. Вказати свій номер телефону.

4. Позначити свою згоду з умовами сервісу.

5. Натиснути на кнопку "Виконати переказ".

6. На оновленій сторінці - вгорі - ввести цифри пароля, отриманого у вигляді SMS-повідомлення.

Зверніть увагу на те, що сума переказу має бути на 0,5 відсотка від переказаної суми і плюс ще 5 гривень більше тієї, яку отримає ваш респондент - це найнижча комісія (відсоток) за перекази з картки на картку по Україні!

Також обов'язково перевірте правильність зазначеного номера карти, оскільки переказ коштів проводиться в той же момент, як натиснута кнопка "Оплатити". Гроші, відправлені "не тому" одержувачу, можуть не повернутися, оскільки здійснюючи операцію переказу з карти на карту, ви автоматично підтверджуєте свою згоду на нього і знання правил сервісу. Комісійний збір списується з карти відправника автоматично.

Гарантії безпеки при переказі коштів з карти на карту

Користуючись сервісом переказу грошей з картки на картку по Україні, ви можете бути впевнені в тому, що введені в платіжну форму дані про номер картки та CVV2 не будуть використані зловмисниками. Гарантії безпеки забезпечуються цілою низкою технічних і організаційних заходів.

1. Використанням технології 3-D Secure.

2. Коди CVV2 не зберігається та не передаються третім особам.

3. Клієнти сервісу проходять процедуру верифікації - прив'язки карти до мобільного телефону її власника, всі операції здійснюються після введення коду підтвердження, що приходить на нього у вигляді SMS-повідомлення.

4. Введення даних карти можна проводити з використанням віртуальної клавіатури.

Інтерфейс послуги "Переказ з картки на картку по Україні" настільки простий, що їм можуть користуватися навіть люди, абсолютно незнайомі з комп'ютером, в тому числі й пенсіонери у віці.

Найдешевший сервіс переказів з карти на карту по Україні від "АСВІО БАНКУ" - це найбільш швидкий, безпечний і вигідний спосіб перевести гроші, отримати допомогу і заплатити по кредитах. Він працює для Вас завжди, в будь-який час дня і ночі, в будні та свята!