This version of the page http://www.asviobank.ua/bezpeka-kart-biz.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
Безпека користування банківськими картками - ПАТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
Пропустити навігацію  
Пропустити навігацію
 
 
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      22.05.2017
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

БЕЗПЕКА КОРИСТУВАННЯ КАРТКАМИ

Міжнародні платіжні картки від АСВІО БАНКУ – це новий ступінь свободи, зручність розрахунків та безпека платежів.

З метою підвищення рівня Вашого комфорту ми постійно працюємо не лише над поліпшенням якості обслуговування, а й над посиленням рівня безпеки:

  • ми емітуємо міжнародні платіжні картки MasterCard, які виготовлено за технологією «магнітна смуга плюс чип». Такі картки дозволяють поєднати  зручності та максимальну безпеку завдяки використанню новітніх мікропроцесорних технологій;
  • також безпеку користування картками АСВІО БАНКУ ми можемо гарантувати Вам завдяки цілодобовій системі он-лайн моніторингу карткових операцій, системі SMS-інформування клієнтів щодо операцій по картрахунках.

Проте підвищення рівня безпеки розрахунків із використанням платіжних карток – це справа не лише банку, а й самого клієнта. Враховуючи популярність міжнародних платіжних карток та високий рівень захисту завдяки новітнім чип-технологіям, останнім часом зловмисники намагаються одержати конфіденційну інформацію безпосередньо від самого клієнта по телефону, видаючи себе за співробітників банку або скориставшись SMS-інформуванням та e-mail-інформуванням, тому ми пропонуємо Вам ознайомитися з нашими рекомендаціями та дотримуватися їх.

Вам необхідно уважно ставитися до підозрілих повідомлень, що можуть надійти на Ваш мобільний телефон або поштову скриньку, так само як і до телефонних дзвінків від третіх осіб нібито від імені Банку. Звертаємо увагу, що АСВІО БАНК може надсилати повідомлення різного змісту, а також звертатись до Вас із телефонними запитами, але в жодному разі таке звернення не може містити запит інформації щодо CVC2-коду або PIN-коду.

У разі отримання підозрілих повідомлень або телефонних дзвінків просимо Вас негайно повідомити нашу цілодобову службу підтримки клієнтів за телефоном 0-800-50-44-50 (усі дзвінки по Україні безкоштовні, окрім з мобільних телефонів).

Повідомляємо Вам про старт національної програми з безпеки карткових розрахунків та електроних платежів, що проводиться з метою підвищення рівня культури клієнтів банків при проведенні безготівкових розрахунків з використанням платіжних карток.