This version of the page http://nsj.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-22. The original page over time could change.
Національна школа суддів України
Національна школа суддів України
Анонси заходів

ВІДЕОБЛОГ НШСУ

 


ОГОЛОШЕННЯ


22 травня 2017 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук візьме участь в першому загальнонаціональному форумі "Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього"


Вийшов черговий випуск фахового загальнодержавного науково-практичного та науково-методичного юридичного видання «Слово Національної школи суддів України» №4(17)2016.





СУДДІВСЬКА ОСВІТА В УКРАЇНІ:

СТАН, ДОСЯГНЕННЯ ТА ВИКЛИКИ


ЗМІ про НШСУ


Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук в ефірі програми "Інформаційний день" 5 КАНАЛУ розповів про хід судової реформи








Безкоштовна консультативна психологічна допомога суддям та працівникам апаратів судів 

Більш детальна інформація


План основних заходів Національної школи суддів України 22 - 26.05.2017 р.

Усі анонси
Новини установи
Підвищення професійної компетентності секретарів судового засідання адміністративних судів

22–26 травня  2017 року в  місті Харкові місцеве  регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання  окружних та апеляційних адміністративних судів.

Методика підготовки та проведення тренінгів – для навчання викладачів

18–19 травня 2017 року в місті Дніпрі Національна школа суддів України спільно з українсько-канадським проектом “Освіта суддів – для економічного розвитку” за участі Дніпропетровського регіонального відділення проводить дводенний тренінг для суддів-викладачів на тему: “Методика підготовки та проведення тренінгів у НШСУ”.

Цілісність, усебічність, інноваційність

18 травня 2017 року в Національній школі суддів України відбулась зустріч розробників курсу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді на тему: “Написання судових рішень у адміністративному судочинстві” у співпраці з проектом “Розробка стандартизованих програм підготовки суддів” Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Суд і медіація: можливості та перспективи

19 травня 2017 року в місті Херсоні Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар  з метою підвищення рівня кваліфікації суддів місцевих судів загальної юрисдикції на тему: “Суд і медіація: можливості та перспективи”.

Простір співпраці, необхідної суспільству

17 травня 2017 року між Національною школою суддів України та Українським центром оцінювання якості освіти було підписано Меморандум про співпрацю.

Меморандум покликаний встановити тісну взаємодію установ, зокрема обмін досвідом щодо забезпечення процедур підготовки тестових завдань та їх апробації, ведення банку тестових завдань, логістики підготовки й адміністрування тестування, шкалювання й інтерпретації результатів тестувань, проведення апеляцій для забезпечення високих стандартів тестування в Україні тощо.

Усі новини