This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=76982 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
Новий день може стати початком нового життя | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Новий день може стати початком нового життя

Перша сторінка, п’ятниця, 28 квітня

Учора зранку прокинулася від яскравого світла за вікном. Я очікувала цього дня особливо, бо знала – він почне нову сторінку в житті. Не кращу, не гіршу, просто інакшу. І це не понеділок, і не перше число місяця. Це – звичайний день, коли мене розбудило сонце…

У тому, вчорашньому дні, лишилися втрати, біль, сильні вітри і очікування морозів. Різні негативи кожна людина переживає по-своєму. Дуже часто ці тривоги не вартують самої події: ну що таке обмерзлий цвіт персика? Адже буде нова весна і персик знову зацвіте, а влітку подарує плоди!

Коли ж втрата непоправна, треба акумулювати внутрішню силу, щоб прийняти її гідно. Важливо зберегти своє здоров’я і енергію, які необхідні для підтримки тих, хто поруч, кому наша допомога життєво важлива. А сонце зранку дає нам силу і наснагу. Не проспіть новий світанок.

Валентина БАТРАК

164 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar