This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=76460 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
Заступник голови КОДА Олег Міщенко відвідав Переяслав-Хмельницький район | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Заступник голови КОДА Олег Міщенко відвідав Переяслав-Хмельницький район

13 квітня заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Міщенко провів виїзний прийом громадян на Переяславщині. Участь у прийомі також взяли голова райдержадміністрації Андрій Пряхін, перший заступник голови адміністрації Юрій Бобровнік, заступник голови адміністрації Любов Онопрієнко, керівник апарату адміністрації Валерій Перчук та головний спеціаліст з питань звернень громадян Наталія Басараба.

На особистий прийом до заступника голови облдержадміністрації звернулися громадяни з питаннями щодо виплати коштів за зданий в оренду пай (виплати різниці у зв’язку з підвищенням відсотків грошової оцінки землі), розблокування рахунків управління соціального захисту населення для здійснення виплат, встановлення індивідуального лічильника на газову плиту.

В ході прийому Олег Міщенко надав вичерпні роз’яснення усім заявникам та взяв на особистий контроль вищезазначені питання для надання відповідних доручень уповноваженим структурним підрозділам.

Після проведення прийому заступник голови КОДА Олег Міщенко, спільно з керівництвом райдержадміністрації взяли участь у робочій нараді, що відбулась на території ПП «Соснова» із керівниками сільськогосподарських підприємств району, в ході якої обговорено ряд важливих питань та прийнято відповідні рішення.

510 total views, 3 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 коментар до “Заступник голови КОДА Олег Міщенко відвідав Переяслав-Хмельницький район”

  1. 369ch@mail.ru коментує:

    Після проведення прийому заступник голови КОДА Олег Міщенко, спільно з керівництвом райдержадміністрації взяли участь у робочій нараді на території ПП “Сонова”, на якій “обговорено ряд важливих питань та прийнято відповідні рішення”.
    Ха-Ха-Ха. Що можна було обговорювати на такій “нараді” і які рішення приймати? Крім як не пускати чужаків у район до землі та не піднімати селянам орендну плату за паї. Звичайна картельна змова. Один кандидат історичних наук Павлушко відбував усіх високопоставлених обласних членів (і регіоналівських, і дорегіоналівських), тому йому це не дивина – дати команду порішити відборного кнора, щоб чинушка з області обївся, а от другий кандидат історичних наук Юра, отой що себе вважає злимщиком корупційної переяславської системи,про таке їдайло мовчить і ніде не цвірінькає – не хоче закладать свою кормуху, якою для нього стала П-Хм рда.

    Увійдіть, щоб коментувати

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar