This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=76090 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
Поліція розшукала викрадений «Лексус» | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Поліція розшукала викрадений «Лексус»

Інспектори поліції з дорожнього нагляду, на 79 км автодороги Київ – Одеса, виявили автомобіль «Лексус-450», який з січня 2017 року значився як викрадений в Дніпропетровській області.

Вчора, на початку 14.00 на стаціонарному посту «Біла Церква», спрацювала система «Рубіж», яка зафіксувала позашляховик, з одеською реєстрацією, що знаходився у розшуку.  Поліцейські Київщини зупинили авто. За кермом перебував 26-річнний мешканець Вінницької області.

Під час перевірки реєстраційних документів на право керування поліцейські встановили, що транспортний засіб розшукується Дніпровським відділом поліції в Дніпропетровській області. Водій від пояснень відмовився.

На місце події полісмени викликали слідчо-оперативну групу. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  Проводиться перевірка.

Працівники поліції Київщини звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо Ви стали свідками незаконних заволодінь транспортними засобами, або володієте будь-якою інформацією за даними фактами, або знаєте місцезнаходження транспортних засобів, що перебувають у розшуку чи людей що скоїли дані злочини, повідомте на лінію «102».

Управління превентивної діяльності поліції в Київській області

325 total views, 2 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar