This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=75858 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
Професійно підібрані окуляри допоможуть зберегти зір | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Професійно підібрані окуляри допоможуть зберегти зір

у салоні обстеження безкоштовне

Окуляри  мають бути індивідуальними і професійно підібрані фахівцем. Тільки тоді збережуть і здоров’я очей, і створять той комфорт в користуванні, задля якого власне людина й одягла окуляри. Так вважає Лариса КЛІМЕНЧУК, 50 років, лікар-офтальмолог. Місяць тому вона розпочала власну справу і відкрила Оптику на Борисоглібській площі у Переяславі (КИївська обл.).

Це була моя мрія і я давно хотіла це зробити, але окрім професійних знань, необхідні були і ресурси, тому зважилася взяти кредит для придбання обладнання. Тепер, коли все здійснилося, я  почуваюся дуже щасливою, – зізнається Лариса Дмитрівна. – Як лікар я здобула спеціальність у 1992 році, постійно відвідую курси, оптичні виставки, конференції.  Зараз працюю лікарем у поліклініці ЦРЛ, та коли медикам ніби то підвищили зарплату, перевелася на півставки і зважилася відкрити свою справу.  Тут я маю справжню насолоду від улюбленої роботи. Для мене головне, щоб людина залишилася задоволеною послугами, які в нас отримала.

Оптика “Комфорт плюс” – це  спеціалізований салонний заклад   повного сервісу. Тут порадять та професійно підберуть саме ті окуляри, які людина носитиме  з комфортом та задоволенням. Адже потреби в окулярах нині різні. Комусь через головне – погіршення зору, комусь треба оновити оправу для іміджу, є спеціальні окуляри для водіїв, сонцезахисні, для роботи за комп’ютером,  великий вибір дитячих оправ. Сучасні технології вивели на ринок і окуляри з  багатофункціональним покриттям.

Часто приходять люди, які заявляють: я нічого не бачу! Це емоційна оцінка свого стану.. А яка насправді якість зору кожного ока, визначаємо спільно завдяки комп’ютерному обстеженню. Причини дискомфорту бувають різними, одна з них – вікові зміни, коли для читання чи дрібної роботи людям віком після 40 років доводиться одягати окуляри. З мого досвіду, чоловіки найчастіше приходять уже тоді, коли не бачать на відстані витягнутої руки.

Тому то відвідувачам тут передусім запропонують безкоштовну діагностику, щоб підібрати ту оптичну продукцію, яка необхідна саме з його індивідуальними зоровими особливостями. Грамотно підібрані окуляри попереджають безконтрольну втрату зору.

Підбір лінз в Оптиці відбувається з допомогою як традиційної універсальної оправи з набором лінз, так і сучасного комп’ютерного обладнання, зокрема авторефрактометрометра, попілометра, щілинної лампи.  Окрім  друкованої таблиці використовують і проектор знаків. Він відрізняється тим, що зручніший у користуванні завдяки швидкій зміні різних розмірів шрифту, а також містить спеціальні тести, що дозволяє об’єктивно правильно підібрати параметри окулярів.

Грамотно підібрати якісну оправу так само важливо, як і самі лінзи. І хоча клієнт вибирає лінзи індивідуально, але завдяки застосуванню спеціального обладнання суб’єктивності в оцінці стану зору не виникне.

Правильно підібрати окуляри може тільки лікар чи оптометрист – це фахівець з оптики з середньою медичною освітою. Якщо окуляри куплені на ринку за принципом “у цих бачу ніби краще”, то користування ними може викликати навіть головний біль, швидку втомлюваність. 

Після того як Лариса Кліменчук спільно з відвідувачем визначать, яка оптика є найкомфортнішою, вибирають тип лінз за каталогом. І варіантів тут дуже багато. Ціна залежить від типу лінзи та виробника. Готові окуляри оцінюються вартістю окремо підібраних лінз та оправи з урахуванням роботи майстра. Тому за таких умов можна придбати те, що дозволяє водночас і гаманець клієнта.

Найдешевші окуляри в Оптиці обійдуться в 250 грн. А, наприклад, лінзи для роботи за комп’ютером зі спеціальним покриттям для відсікання голубого проміння коштують від 600 грн. Сучасні фірмові оправи форми “лисичка” з автоматичним регулятором коштують від 800 грн. Тож такий офісний стильний аксесуар для роботи коштуватиме понад 2000 грн. Якісні окуляри не можуть коштувати дешево.  Але власниця салону зауважує, що в них завжди є акційні пропозиції та система знижок. При замовленні окулярів вноситься аванс,а  готовий товар в оптик-пакеті клієнт може викупити вже за 2-3 дні, максимум через тиждень. Оптика працює з 13 до 19 год.

Валентина БАТРАК

 

324 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar