This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=75810 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
Поліцейські Київщини затримали коханця, який ледь не вбив свого суперника | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Поліцейські Київщини затримали коханця, який ледь не вбив свого суперника

У селі Волиця, що на Фастівщині, любовний трикутник призвів до трагічних наслідків. Коханець, аби «усунути» на своєму шляху цивільного чоловіка 25-річної молодиці, жорстоко його побив.

До чергової частини Фастівського відділення поліції надійшло повідомлення від медичних працівників швидкої допомоги про те, що в селі Волиця побили 44-річного місцевого жителя. Потерпілого доправлено до лікарні з тяжкими травмами голови – відкрита черепно-мозкова травма, перелом кісток черепу.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Фастівського відділення поліції. На місці події з’ясувалося, що чоловіка побив дерев’яним стільцем коханець його 25-річної дружини. Молодиця вкотре посварилась зі своїм чоловіком і викликала на захист свого коханця, який швидко приїхав «боронити» свою любов з сусіднього села.

Затримали працівники поліції нападника у Фастові. Ним виявився 47-річний житель села Бортники Фастівського району. Чолов’ягу затримано у порядку ст.208 КПК України. Він зізнався у скоєному і надав правдиві покази.

За даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації
поліції Київської області

305 total views, 3 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar