This version of the page http://nic.km.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
Новини

Реєстратору

Архівна інформація

В минулому році обсяги атак збільшилися майже в два рази у порівнянні з минулим роком, при цьому потужність близько 45% DDoS-атак склала більше 10 гігабіт на секунду, а у 15% атак вона перевищила 50 Гбіт/с, - інформує компанія Neustar в своєму щорічному дослідженні Worldwide DDoS Attacks і Cyber Insights Research Report.

Число організацій, які постраждали від DDoS-атак зросла на 15% у порівнянні з 2016 роком, а 86% з них піддавалися неодноразового нападу.

Компанія XYZ отримала ще один новий загальний домен верхнього рівня - .STORAGE.

Першим власником домену була американська компанія Self Storage Company, яка спеціалізується на здачі в оренду складських приміщень, звідки, власне, і назва домену ("storage" перекладається з англійської як "сховище"). Ні про причини, за якими Self Storage Company відмовилася від домену, ні про суму угоди не повідомляється.

За словами голови XYZ Деніеля Негарі (Daniel Negari), реєстр розглядає .STORAGE у якості преміального домену для професіоналів в області складського та логістичного бізнесу, а також для компаній, що спеціалізуються на зберіганні даних. Сам домен ще не запущений - 7 листопада в ньому стартує період пріоритетної реєстрації для власників торгових марок, за яким з 28 листопада розпочнеться двотижневий період преміальної реєстрації. Загальнодоступна реєстрація в домені стартує 5 грудня. Домен .STORAGE став уже десятим New gTLD в портфоліо реєстру XYZ. Компанія управляє також доменами .XYZ, .COLLEGE, .RENT, .SECURITY, .PROTECTION, .THEATRE, .CARS, .CAR, і .AUTO (останніми трьома - спільно з Uniregistry).

Реєстр домену .ART, загальнодоступна реєстрація в якому стартувала 10 травня, "відклав" 3,5 млн доменних імен, які будуть продаватися за цінами, вищими від стандартних.

Стандартна роздрібна ціна реєстрації становить близько $15-$20, тоді як вартість реєстрації преміум-імен починається від $100. Продовження реєстрації таких імен буде не вищим $50.

  • Збиток від DDoS-атаки може...

    12.05.2017

    В минулому році обсяги атак збільшилися майже в два рази у порівнянні з минулим роком, при цьому потужність близько 45%...

    Детальніше...

  • XYZ придбала сховище...

    12.05.2017

    Компанія XYZ отримала ще один новий загальний домен верхнього рівня - .STORAGE. Першим власником домену була американсь...

    Детальніше...

  • Реєстр домену .ART зарезервував...

    12.05.2017

    Реєстр домену .ART, загальнодоступна реєстрація в якому стартувала 10 травня, "відклав" 3,5 млн доменних імен, які будут...

    Детальніше...