This version of the page http://mim.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-19. The original page over time could change.
Міжнародний Інститут Менеджменту (МІМ-Київ) - програма MBA, Senior Executive МBA, програми PMD, міні-МВА, mini-MBA, фінанси, менеджмент, маркетинг, реклама, еккаунтинг, бізнес-освіта

 

Зверніть увагу:

  • Курс Business Writing
    for Managers and Academics
  • Ділова англійська мова
  • Інформаційні ресурси МІМ-Київ

 

Контактні телефони:

Інформація про програми та вступ до МІМ-Київ:

 

(044) 585-02-85

Адміністратори

програм:

(044) 585-02-60

(044) 585-02-61

Офіс по роботі з випускниками:

(044) 585-02-78

Факс:

(044) 585-02-65

 

 



15 травня
Майстерні бізнесу «Ефективність коучингу в житті та бізнесі»

Дата проведення: 19 травня, п'ятниця, 18:00

Аудиторія заходу: відкритий захід, безкоштовний

8 травня
MIM-Boyden «Leadership Club» with Sevki Acuner

Date & time: 25 May, Thursday 7 p.m.

Club format: MIM-alumnus/na+1

Moderator: Alexey Dolgikh, Managing Partner, Boyden Global Executive Search.

Invited speaker: Sevki Acuner, EBRD

Note: the event language is English

Всі анонси

25 квітня
Бізнес-форум «Україна-Китай»

19 квітня у МІМ-Київ відбувся бізнес-форум «Україна-Китай», в рамках якого обговорили сучасні тенденції в українсько-китайських відносинах, практичні аспекти побудови бізнес-стосунків з Китаєм та визначали найбільш перспективні напрямки співпраці. У форумі взяли участь представники посольства КНР, Китайської торгової асоціації, компаній Huawei Ukraine, Export Growth та Fialan.

20 квітня
Василь Хмельницький: «Я переконаний: багато людей в приймальні – ти поганий менеджер»

МІМ-Київ спільно з компанією Boyden розпочали серію зустрічей у форматі «Управлінського клубу». Гості Клубу – цікаві, успішні особистості, яким є що розповісти і які готові ділитися власним управлінським досвідом.

Першим гостем «Управлінського клубу» став відомий український бізнесмен Василь Хмельницький. Про успіхи і невдачі, управлінські рішення, підходи в менеджменті, власну мотивацію і створення ефективних команд говорили з Василем Івановичем 18 квітня у МІМ-Київ.

7 квітня
Спільноту випускників МІМ-Київ поповнили слухачі програм МВА 2015-17
31 березня в Бізнес-школі МІМ-Київ вітали випускників програм МВА (вечірня, модульна) та SE MBA. Вони завершили свій 2-річний навчальний марафон, що супроводжувався активними дискусіями, практичними діями в аудиторіях, під час «живих кейсів», в процесі «занурення» у віртуальне бізнес-середовище Global Management Game.
5 квітня
Ігор Смілянський: «В «Укрпошти» немає стільки часу, щоб змінюватися повільно»
Про діяльність «Укрпошти» «до» і «після», а також плани на майбутнє говорили з генеральним директором підприємства Ігорем Смілянським.
3 квітня
Корпоративна програма для менеджерів регіональних підприємств ДК «Укроборонпром»

Програма передбачає проведення 3-денних семінарів для менеджерів підприємств Концерну у Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі.

31 березня
MIM-Boyden «Управлінський клуб» з Василем Хмельницьким

18 квітня, вівторок о 19.00 провідна бізнес школа МIM-Kyiv спільно з компанією Boyden починає серію зустрічей «Управлінський клуб». В рамках Клубу ми плануємо щомісяця запрошувати цікавих і успішних гостей.

Гість нашої першої зустрічі – людина-символ, одна з ключових персон українського бізнесу, що довгі роки була недосяжною для публічного спілкування, відомий український бізнесмен Василь Хмельницький.

29 березня
Серед тенденцій у фінансовому секторі – глобальна прозорість і підвищення фінансової грамотності суспільства
22 березня у МІМ-Київ відбулося засідання фінансового клубу «Трансформація світової банківської системи: виклики та можливості». Ділилися думками з приводу даної теми представники Norvik Banka.
29 березня
МІМ-Київ та BST Consulting підписали Меморандум про партнерство

З метою посилення співпраці у південному регіоні України та сприяння взаємному розвитку МІМ-Київ та навчальний центр BST Consulting підписали Меморандум про стратегічне партнерство.

BST Consulting – консалтинговий центр, що займається управлінським консультуванням компаній та навчанням персоналу. Центр розташовується в місті Одеса і є лідером у своєму регіоні.

24 березня
МІМ-Київ відвідав СЕО AMBA Ендрю Вілсон

З нагоди свого 50-річчя Association of MBA’s влаштувала «турне» країнами, бізнес-школи яких акредитовані асоціацією. В Україні гостей приймав МІМ-Київ.

15 березня
«Укроборонпром» навчатимуть передовим західним підходам в управлінні підприємствами оборонної промисловості

13 березня у МІМ-Київ розпочали навчання керівники підприємств оборонної промисловості ДК «Укроборонпром». Програма стала спільним проектом «Укроборонпрому» та Thunderbird School of Global Management в партнерстві з МІМ-Київ.

Всі новини