This version of the page http://www.asterslaw.com/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-19. The original page over time could change.
  Головне | Asters
  • Рус
  • Укр
  • Eng
“Фірма з сильною талановитою командою, яка надає повний спектр юридичних послуг,
ефективно використовує час та залучає найкращих фахівців до реалізації проектів”
Chamber Europe
  • Про фірму
  •   »  
  • Головне
  • Головне

  • Наші цінності
  • Наші клієнти
  • Визнання
  • Міжнародна мережа

Головне

Про нас

Астерс є однією з найбільших юридичних фірм України, що з 1995 року надає клієнтам повний спектр юридичних послуг. Команда Астерс налічує понад 120 працівників, серед яких 70 юристів. П'ятнадцять партнерів відповідають за злагоджену роботу всього колективу. Вдало поєднуючи світові стандарти ведення юридичної практики з ґрунтовними знаннями специфіки місцевого ринку, а також гнучкий підхід до роботи з чітким розумінням потреб клієнтів, ми захищаємо їхні інтереси та сприяємо їхньому успіхові.

Наші послуги

Багатий досвід талановитої та динамічної команди дозволяє надавати високоякісні юридичні послуги в енергетичному та транспортному секторах, а також у таких ключових галузях бізнесу, як сільське господарство, автомобіле- та суднобудування, банківська справа та фінанси, охорона довкілля, харчова промисловість, інформаційні технології, страхування, ЗМІ та реклама, природні ресурси, фармацевтика та виробництво косметичних засобів, нерухомість та будівництво, телекомунікації.
Докладніше про індустрії

Ми надаємо повний набір юридичних послуг, водночас пропонуючи індивідуальні інноваційні рішення. Завдяки компетенції та досвіду ми зосереджуємося на всіх основних галузях права та бізнесу. Зокрема, йдеться про банківське та фінансове право, ринки капіталу, антимонопольне, конкуренційне та корпоративне право, злиття та поглинання, торгівельне право та міжнародну торгівлю, вирішення спорів, трудові відносини, нерухомість та будівництво, податкове право та телекомунікації.
Докладніше про практики

Наші досягнення

Юридичну фірму "Астерс" та її партнерів регулярно відзначають найавторитетніші міжнародні й вітчизняні дослідження та рейтинги, зокрема, The Legal 500, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, Who's Who Legal, Best Lawyers, Expert Guides, Ukrainian Law Firms.
Докладніше про визнання та нагороди

Наша історія та цінності

Світові стандарти якості послуг, міжнародне визнання, глибокі знання місцевого ринку та значний практичний досвід – поєднання цих рис робить нас унікальними на ринку України.
Докладніше про наші цінності


Останні новини

17 травня 2017

Астерс підтримує художню виставку "Український Інсайт" у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку

10 травня 2017

Ярослав Петров був включений до списку медіаторів Енергетичного Співтовариства

Архів новин
 

Визнання

The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2016

IFLR1000. The Guide to the World's Leading Financial Law Firms 2016

Всі визнання

Брошури

Корпоративна брошура

Повний список брошур