This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_588.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Результати конкурсу "Дім під веселкою"



Переможці конкурсу «Дім під веселкою»!
Ми дякуємо усім учасникам, які відгукунлися і надіслали нам свої малюнки! Загалом ми отримали 162 малюнки з усіх куточків України!
Обрати переможців було дуже складно, бо малюнки відображали бачення дітей різного віку, тих, хто малює сам, тих, хто займається у художній школі. Тому ми зібрали журі, яке таємним голосуванням (усі роботи було пронумеровано) обрали переможців, які зайняли перші три місця, а також переможців у номінаціях «Оригінальна ідея», «Найменший /а учасник/учасниця», «Філософія малюнку» та «Глядацькі симпатії».
До журі увійшли: 
Ірина Сваволя (Ради Європи), Олена Петренко (Міністерство закордонних справ), Катерина Левченко, Альона Зубченко, Надія Ковалевич, Інна Сотніченко та Катерина черепаха (ГО «Ла Страда-Україна»), Марина Руденко та Леся Нечипоренко (Інформаційно-консультативний жінчий центр), Чумаро Марта та Кіт Христина («Жіночі перспективи») та Чернявська Людмила (гендерна експертка).
То ж перше місце зайняла робота Перехреста Олександра, 10 років.
Друге місце між собою розділили: Малова Ксенія, 15 років, та Пінчук Вікторія (8 років).
Третє місце розділили: Хоменко Анна (9 клас), Микитенко Наталія (14 років), Гунько Таїсія (10 років).
Переможницею у номінації «Оригінальна ідея»: стала Гура Єлизавета (9 клас).
Переможцями номінації «Найменший учасник» стали Левкулич Василь та Груєв Іван (4 клас).
Переможницею номінації «Філософія малюнку» стала Коваленко Марія (8 років).
Переможцями номінації «Глядацькі симпатії» стали Чегляков Лев та Безкопильна Віра.
Ми вітаємо переможців, які отримають від нас чудові призи: поїздку до міста Києва на урочисте врученння дипломів та подарунки!
Ми цінуємо роботи абсолютно усіх учасників та учасниць, тому нухто не залишиться без приза! Усі учасники отримають сертифікати та невеличкі подаруночки від нас!
Дякуємо!
Конкурс проводився да підтримки Ради Європи.


Назад