This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_582.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

МОН України видало наказ Про затвердження плану заходів Міністерства освіти і науки щодо протидії торгівлі людьми, що регламентує співпрацю із ГО "Ла Страда - Україна"



МОН України видало наказ Про затвердження плану заходів Міністерства освіти і науки щодо протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. Документ, зокрема, регламентує діяльність та співпрацю громадської організації «Ла Страда – Україна» з МОН України у даному напрямі, що передбачає:

- Виготовлення інформаційної продукції, спрямованої на поширення серед населення інформації щодо ризиків потрапляння в ситуації торгівлі людьми.
- Розробка та розміщення на сайтах навчальних закладів і установ освіти та науки інформаційних банерів про роботу Національних «гарячих ліній», що працюють на базі Центру.
- Проведення інформаційної кампанії серед школярів до Європейського дня проти торгівлі людьми.
- Організація підвищення кваліфікації педагогічних працівників в он-лайн режимі шляхом сертифікації.
- Проведення круглих столів для педагогічних працівників Харківської та Одеської областей.
- Організація та проведення педагогічними працівниками та членами національної тренерської мережі, профілактичних заходів із запобігання торгівлі людьми.
- Проведення моніторингу щодо забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів методичними матеріалами.

Повний текст за посиланням: 20160415112358_наказ МОН № 405 08.04. 2016 р..doc


Назад