This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_581.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Запрошуємо до участі в онлайн-опитуванні з питань насильства щодо дітей в контексті військової агресії



 

До участі в опитуванні запрошуються фахівці служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, департаментів соціального захисту населення, структурних підрозділів відповідальних за реалізацію державної політики щодо запобігання насильству в сім’ї, територіальних підрозділів Національної поліції України, працівників системи освіти, охорони здоров’я, громадських та волонтерських організацій та всіх інших, які працюють в напряму захисту прав дітей.

Проведення опитування передбачено п. 77.3 Плану заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року, затвердженого розпорядження Кабінету міністрів України від 23.11.2015 № 1393-р. та є актуальним у контексті виконання заходів, передбачених Національним Планом дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2020 р., затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України № 113-р 24 лютого 2016 р.

Опитування проводиться за підтримки та у співпраці з Міністерством соціальної політики України.

Уся повідомлена Вами інформація буде конфіденційною і буде використана тільки в узагальненому вигляді. Заздалегідь вдячні Вам за згоду взяти участь у цьому опитуванні.

Пройти опитування можна за посиланням.

Більше інформації Ви можете одержати за телефоном у Києві (044) 501-50-76 або за електронною поштою children_violence@uisr.org.ua (координатор дослідження – Катерина Нагорняк).

 

Дослідження проводиться в рамках проекту «Зменшення сексуального насильства по відношенню до дітей, особливо сексуальної експлуатації дітей в туризмі в 25 країнах Африки, Азії, Європи, Латинської Америки та Близького Сходу» за підтримки Defence for Children – ECPAT Netherlands.


Назад