This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_565.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

У Києві пройде дискусійний клуб «Ґендерний вимір конфлікту»



10 лютого 2016 р. Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда - Україна" та Інформаційно-консультативний жіночий центр проводять Дискусійний клуб «Ґендерний вимір конфлікту». Зустріч пройде за адресою: м. Київ, вул. Коcтянтинівська, 21 (Freud House). Початок о 17.00 год.

        Завданням  зустрічі є обмін думками щодо ґендерних питань та їх візуалізація через вільне усне обговорення. Під час заходу заплановані виступи Сергія Кислиці, заступника Міністра закордонних справ України, Катерини Левченко, президентки Центру «Ла Страда-Україна», Олени Суслової, директорки Інформаційно-консультативного жіночого центру, авторок дослідження «Невидимий батальйон».

До участі запрошені представниці та представники Ґендерної стратегічної платформи, експертки та експерти міжнародних та національних організацій, журналістки та журналісти. 

Досить часто ґендерний вимір конфлікту залишається поза увагою, хоча при цьому має значний вплив на формування відносин у суспільстві, більше того, встановлення ґендерної рівності в концептуальному та теоретичному аспектах не зводиться лише до сфери захисту прав жінок, а охоплює захист прав особи як такої. Учасниці та учасники матимуть можливість обмінятися думками щодо ключових ґендерних  проблем і потреб постраждалих груп і громад , зокрема, зумовлених впливом воєнних дій.

Захід проходить в рамках проекту «Розбудова миру, профілактика і розв’язання конфлікту з використанням медіації в групах та громадах, які постраждали від конфлікту, особливо серед жінок та дівчат ВПО» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

 


Назад