This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_558.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Стартувала школа консультантів



Розпочала свою роботу школа консультантів Національної "гарячої" лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації. На відкритті був присутній заступник Представника Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine Павло Замостян, який відмітив, що "гаряча" лінія відіграє ключову роль в механізмі перенаправлення і отримання першої необхідної консультації. Формат 24/7 є необхідним, адже потрібно мати можливість вислухати, порадити, застопокоїти і перенаправити у будь-яку пору дня чи ночі".
Учасників привітала в віце-президентка Центру "Ла Страда-Україна" Ольга Калашник: "Забезпечення роботи "гарячої" лінії є одним із пріоритетів роботи Ла Страда-Україна. "гарячі" лінії працюють унас з 1997 року. А зараз ми стоїмо на порзі історичної події - початок "гарячої" лінії у форматі 24/7. І все це завдяки підтримці ‪#‎UNFPA‬".
Навчання проходить в рамках проекту «Посилення гуманітарної відповіді на потреби найбільш вразливих категорій жінок та дівчат-підлітків в умовах збройного конфлікту на сході України: зміцнення міжвідомчої системи попередження і подолання ґендерно-обумовленого насильства та забезпечення доступу до послуг з охорони репродуктивного здоров’я», що реалізується центром «Ла-Страда Україна» спільно із Фондом народонаселення ООН.


Назад