This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_351.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Дітям розкажуть про права та обов’язки в мережі інтернет



5 лютого о 14:30 у ТРЦ «Дрім Таун» (перша лінія, Оболонський проспект,1Б) відбудеться інтерактивна акція для дітей, присвячена Всесвітньому дню безпеки в інтернеті та брифінг представниками компетентних державних структур, бізнесу і третього сектору, які працюють для забезпечення чистого й безпечного віртуального простору для юних українців і навчають їх культурі користування ІК-технологіями. У рамках акції пройдуть конкурси для дітей з призами від «Київстар», виступ дитячого Ґендерного інтерактивного театру з виставою «Агенти веб-безпеки», показ відео-роликів про безпеку в інтернеті. Захід відвідають близько сотні київських школярів.

Брифінг за участю експертів з інтернет-безпеки розпочнеться о 16:00 на третьому поверсі ТРЦ «Дрім Таун» (перша лінія), атріум Китай.

Учасники брифінгу:

Володимир ВОВК, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА;

Тетяна ПЕЦЬКО, менеджер програм соціальної відповідальності «Київстар»;

Ольга ШВЕД, представник Міжнародної організації ЕКПАТ («Покінчимо з дитячою проституцією і порнографією у світі»);

Катерина ЛЕВЧЕНКО, президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна»;

Ірина КОНЧЕНКОВА, виконавчий директор Міжнародної громадської організації «Школа Рівних Можливостей».

 

Захід організовують Міжнародна громадська організація «Школа Рівних Можливостей», Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна», Київський міський центр сім’ї «Родинний дім», Міжнародна громадська організація «Федерація жінок за мир у всьому світі», культурний центр «САН», Міжнародна громадська організація "Міжнародна організація за збереження і розвиток народу" за підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, компанії «Київстар» та Міжнародної організації ЕКПАТ. Інформаційний партнер – журнал «Справи сімейні».

 

Довідка: Ініціатива Дня безпечного інтернету була започаткована у 2004 році Європейською мережею безпечного інтернету Insafe і сьогодні її підтримують у 90 країнах світу на 6 континентах для поширення практики безпечного та відповідального користування інтернет-технологіями і мобільним зв’язком, особливо серед молоді та дітей. Заходи сприяють встановленню діалогу між користувачами інтернет-послуг, державними структурами, громадськими організаціями та представниками бізнес-структур, які займаються постачанням інтернет-послуг та створюють новітні технології. Детальніше - www.saferinternetday.org

 

З питань акредитації та додаткової інформації звертайтеся, будь ласка, до Лізи Рай, директора з комунікацій "Ла Страда-Україна" 093 774 98 09, Liza_Rai@ukr.net 

Завантажити анонс можна тут.

 


Назад