This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_336.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Всесвітня кампанія «16 днів проти ґендерного насильства» в Україні



 

     25 листопада 2012 року (неділя) о 16:00 у ТРЦ «Дрім Таун» (1 лінія, пр-т Оболонський, 1 Б, 3 поверх, атріум «Китай») у рамках акції, приуроченої до старту щорічної глобальної ініціативи «16 днів проти ґендерного насильства», відбудеться брифінг «16 днів проти домашнього насильства в Україні» за участю експертів у сфері протидії насильству в сім’ї – представників державних структур та громадських організацій, а також соціально-свідомих селебріті.

Учасники брифінгу:

Володимир ВОВК, начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА;

Олексій КРИКУН, начальник Департаменту громадської безпеки МВС України (погоджується);

Катерина ЛЕВЧЕНКО, президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна»;

Лариса КОЛОС, голова правління Міжнародної громадської організації «Школа Рівних Можливостей»;

ILLARIA – співачка, поетеса та композиторка, одна з найяскравіших учасниць всеукраїнського проекту «Голос країни»;

Наталія МАЗУР – севайвер, яка пережила та подолала насильство.

 

     Також у заході візьме участь Дмитро Халаджі - найсильніша людина світу, чемпіон України з пауерліфтингу, 10-кратний рекордсмен книги рекордів Гіннеса, головний герой кінофільма "Іван Сила".

 

      Вже понад десятиліття щороку з 25 листопада по 10 грудня Україна підтримує всесвітню кампанію «16 днів проти ґендерного насильства». Ця ініціатива об’єднує державні структури, громадські організації і приватний сектор у спільній роботі з поширення обізнаності щодо проблеми насильства в сім’ї  й  насильства стосовно жінок та подолання цих ганебних явищ, які, на жаль, залишаються актуальними для українського суспільства і сьогодні.

      Організатори акції та брифінгу: Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА, Київський міський центр сім’ї «Родинний дім»,  Міжнародна громадська організація «Школа Рівних Можливостей», Міжнародна громадська організація «Федерація жінок за мир у всьому світі», Громадський рух «Захистимо жінку!», Міжнародна громадська організація «Жінка ІІІ тисячоліття», Культурний центр «Сан» та Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна».       

           ЗАПРОШУЄМО ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ ПІДТРИМАТИ СВІТОВУ ІНІЦІАТИВУ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА.

      Акредитація та додаткова інформація: Ліза Рай, директор з комунікацій Центру «Ла Страда-Україна» 093 774 98 09, Liza_Rai@ukr.net

     Завантажити анонс можна тут.

 


Назад