This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_335.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Під час кампанії "16 днів проти ґендерного насильства" на "гарячих лініях" Центру можна буде проконсультуватися із фахівцями з МВС і Мінсоцполітики



     До цьогорічної кампанії "16 днів проти ґендерного насильства" Центр "Ла Страда-Україна", поміж іншими заходами та ініціативами, традиційно організує експертні консультування на своїх Національних "гарячих лініях". Протягом 25 листопада-10 грудня 2012 за знайомими номерами 0 800 500 335/386 та 0 800 500 225 фахові консультації стосовно проблем торгівлі людьми людьми, домашнього насильства, порушень прав дітей та ґендерної дискримінації відкрито надаватимуть представники компетентних державних структур - Міністерства внутрішніх справ і Міністерства соціальної політики України. Також у ці дні на "гарячі лінії" завітають експерти з авторитетних партнерських громадських організацій.

     Відтак, на Національній "гарячій лінії" із запобігання торгівлі людьми консультуватимуть начальник відділу протидії торгівлі людьми Департаменту гендерної політики та оздоровлення дітей Міністерства соціальної політики та фахівці управління боротьби з торгівлею людьми та зі злочинами проти моральності Департаменту карного розшуку МВС.

     На Національній "гарячій лінії" з питань запобігання насильству в сім'ї та захисту прав дітей можна буде поставити свої питання представникам Департаменту громадської безпеки МВС України, Управління кримінальної міліції у справах дітей та Департаменту ґендерної політики та оздоровлення дітей Мінсоцполітики.

      Точний графік експертних консультувань можна завантажити тут.


Назад