This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_309.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

1 вересня було святковим і для дітей з приймальника-розподільника



     Відповідний проект завершився, проте працівниці "Ла Страда-Україна" продовжують відвідувати мешканців приймальника-розподільника для дітей МВС України в місті Києві у святкові дні, приносячи подарунки та проводячи веселі заняття.

     Свято Першого дзвоника 2012 року також не оминули увагою. Для трьох діток, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах – вихованців приймальника-розподільника, які на разі перебвають у закладі, фахівчині Центру провели спеціально розроблену акцію "День знань". Вона складалася з цікавих ігор, завдяки яким діти мали нагоду подумати про те, чого вони хочуть досягти в житті, та мотивуючих завдань, підготованих психологами. За виконання завдань, як і годиться, старанні учні отримали тематичні подарунки до Свята Першого дзвоника.

     Більше інформації про захід та роботу у приймальниках-розподільниках знає у Центрі "Ла Страда-Україна" психолог Наталя Чепорнюк, тел. (044) 205 36 95


Назад