This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_305.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Віце-президентка "Ла Страда-Україна" взяла участь у першому засіданні Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини



      Віце-президентка Центру "Ла Страда-Україна" Людмила Ковальчук взяла участь у першому засіданні Консультативної ради при Уповноваженому ВР з прав людини, що відбулося у вівторок, 24 липня.

     Представниця "Ла Страда-Україна" у своєму виступі відзначила необхідність створення окремоъ робочої групи при Омбудсмені, яка б спеціалізувалася на проблемах насильства в сім'ї, гендерної дискримінації та торгівлі людьми.

     За результатами засідання були прийняті напрямки діяльності Консультативної ради та створені експертні групи, серед них і  з питань дотримання прав дитини, недискримінації та гендерної рівності, у компетенції якої будуть питання стосовно випадків насильства в родині й торгівлі людьми.

     Детальніше про засідання - на сайті Уповноваженого ВР з прав людини.

 


Назад