This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_292.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Гармонізацію українського законодавства у сфері запобігання домашньому насильству з європейським обговорять експерти на круглому столі в Комітеті ВР



     7 червня 2012 року Комітет Верховної ради України з прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин спільно з Програмою сприяння Парламенту України, Міжнародним жіночим правозахисним центром "Ла Страда - Україна" та Інформаційно-консультативним жіночим центром проводять засідання круглого столу на тему: "Запобігання насильству: гармонізація українського законодавства із стандартами Ради Європи".
     Мета круглого столу: оцінити діяльність державних структур України у підготовці до ратифікації Конвенції Ради Європи № 210 у боротьбі із насильством щодо жінок та домашнім насильством, яка була підписана від імені України 7 листопада 2011 року, визначити проблемні питання ратифікації, а також ідентифікувати перелік необхідних законодавчих змін, які мають бути зроблені у ході підготовки до ратифікації Конвенції.
     До участі в засідання круглого столу запрошені народні депутати України, представники відповідальних органів центральної виконавчої влади, науковці, експерти, представники громадських та міжнародних організацій, засобів масової інформації.

     Засідання круглого столу відбудеться з 14-00 до 16-00 за адресою: вул. Грушевського. 18/2, кім.12

      Запрошуємо бажаючих до участі у зазначеному заході.  Організатори заходу, на жаль, не мають можливості відшкодовувати транспортні та інші витрати учасниць та учасників.

    Просимо підтердити свою участь до 6 червня 2012 року Марині Легенькій, юристці Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда - Україна". Враховуючи обмеження в кількості учасниць та учасників (у звязку із можливостями приміщення), просимо не зволікати із підтвердженнями.
  Контакти: тел. 044-205-36-96, електронна пошта: m.legenka@la-strada.org.ua


Назад