This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_267.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Завершено експертизу шкільних навчальних планів на можливість включення тем протидії торгівлі людьми та експлуатації дітей



     Центр «Ла Страда-Україна» спільно з Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи й  Інститутом інноваційних технологій та змісту освіти на виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 292 від 29.03.2011 р. «Про організацію інформаційно-профілактичної роботи щодо запобігання торгівлі, експлуатації та жорстокого поводження з дітьми у 2011 році» провели експертизу шкільних навчальних планів з метою з’ясувати можливості включення теми протидії торгівлі людьми та експлуатації дітей  в базову частину державного компоненту шкільних навчальних програм. За результатами Міністерству освіти і науки, молоді та спорту були представлені методичні рекомендації щодо включення таких тем до шкільних програм.  Центр взяв участь у громадському обговоренні навчальних програм базових шкільних дисциплін для початкових класів і направив лист з рекомендаціями за результатами проведення експертизи.

     З остаточними методичними рекомендаціями можна ознайомитись тут.


Назад