This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_223.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Регіональна зустріч учасників молодіжного партнерського проекту країн СНД відбулася у Києві



     Протягом 27 - 31 січня 2012 пройшла зустріч молоді - учасників молодіжного партнерського проекту проти КСЕД - з Киргизстану, Молдови та України, організована представництвом ЕКПАТ та Центром «Ла Страда-Україна». Зустріч стала підбиттям підсумків трирічної діяльності проекту, можливістю для обміну досвідом і отримання нових знань для подальшої роботи.
    Протягом трьох днів молоді люди взяли участь у тренінгах з фандрайзингу та роботі зі ЗМІ, обмінялися досвідом діяльності в різних країнах, побували в «зеленій кімнаті» Солом'янського району Києва, зустрілися з Уповноваженим Президента України з прав дітей.
  Крім активної роботи, для якої були створені всі умови, учасники молодіжного партнерського проекту за кордону та інших міст України змогли і культурно просвітитися - відвідавши оглядову екскурсію по Києву і різні визначні пам'ятки столиці. «Нудьгувати й справді було ніколи. Зустріч молодіжного партнерського проекту в Києві залишила масу емоцій та приємних вражень,» - поділилися хлопці.
  Молодіжний партнерський проект (Youth Partnership Project) був створений в 2008 році після III Всесвітнього з'їзду по боротьбі з комерційною сексуальною експлуатацією дітей в Ріо-де-Жанейро, Бразилія. У з'їзді брали участь 11 країн світу, з СНД - України, Молдова, Киргизстан. Метою молодіжного партнерського проекту було залучення самих дітей і молодих людей у боротьбу з комерційною сексуальною експлуатацією неповнолітніх. Лідерами проекту стали молоді наставники, які інформували своїх однолітків і дорослих про проблему КСЕД допомогою різних тренінгів, вуличних акцій, флеш мобів, участі в теле та радіо програмах, створенням брошур та іншої друкованої продукції, збором підписів на підтримку Петиції проти торгівлі дітьми та молоддю в сексуальних цілях (всього в країнах СНД було зібрано 77 256 підписів). За підсумками трирічної діяльності успіхи проекту перевершили очікування його творців.


Назад