This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_191.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Останні тенденції у профілактиці торгівлі людьми та порушення прав дитини представлять фахівцям, які готують педагогів



     24 листопада 2011 року в місті Києві Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда-Україна» проведуть Всеукраїнський науково-практичний семінар «Викладання запобігання торгівлі людьми та експлуатації дітей в системі підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних працівників: досвід та перспективи». 
     Мета заходу - ознайомити фахівців-освітян з останніми тенденціями та новими викликами у діяльності в сфері протидії торгівлі людьми та експлуатації дітей в Україні, презентувати результати моніторингу стану викладання тематики запобігання торгівлі людьми в системі підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних працівників, представити існуючі інноваційні технології для ведення профілактичної роботи з тематики протидії торгівлі людьми та захисту прав дитини.
      Під час семінару будуть розглянуті сучасні тенденції соціальної роботи з протидії торгівлі людьми та підготовки фахівців в Україні, розкритий досвід впровадження тем і спецкурсів із запобігання торгівлі людьми та експлуатації дітей у вищих педагогічних навчальних закладах, обговорені проблеми впровадження таких спецкурсів та шляхи їх вирішення. Також планується проведення майстер-класів з використання інноваційних технологій в профілактичній роботі та безпечної поведінки дітей в мережі Інтернет.
        Семінар відбудеться за адресою: м. Київ, вул.. Артема, 52-А, корп. 3, Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ УМО НАПН України. 
         Початок реєстрації учасників: 9.00.

     За більш детальною інформацією звертайтесь до Центру «Ла Страда-Україна» за тел. +38(044) 205 36 95 чи за електронною адресою o.yaselska@la-strada.org.ua. Контактні особи: Оксана Ясельська, Вікторія Кизим.

 


Назад