This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_165.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Міжнародна конференція на тему використання інноваційних методів у попередженні торгівлі людьми пройде в Києві



   25-26 жовтня Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда-України" проводить міжнародну конференцію "Досвід і перспективи використання інноваційних технологій у профілактиці торгівлі людьми в Україні, Молдові та Білорусі».
     Захід відбувається в рамках проекту «Датська програма по протидії торгівлі людьми у країнах Південно-Східної та Східної Європи».
     У зв'язку із сучасними викликами у боротьбі з торгівлею людини організатори конференції мають на меті ознайомити фахівців з новими формами і методами профілактичної діяльності та представити нові можливості інформаційних та комп'ютерних технологій, що можуть використовуватися у превентивній роботі з протидії торгівлі людьми.

     На конференції будуть розглянуті такі теми, як:
• Безпечний Інтернет для дітей;
• Інтернет-ресурси (технології веб 2.0, соціальні мережі, блоги і т.д.) у боротьбі з торгівлею людьми та профілактичній діяльності;
• Тренерські мережі як ефективна структура організації діяльності по боротьбі з торгівлею людьми;
• Інноваційні форми і методи профілактики у боротьбі з торгівлею людьми (флеш-моби, театри, вуличні акції, вірусний маркетинг тощо).
    Одним з найважливіших питань, які будуть розглянуті в ході конференції, буде представлення нових тенденцій у профілактичній роботі й боротьбі з торгівлею людьми з точки зору прав людини та у контексті інших порушень прав людини (таких, як дискримінація за ознакою статі, насильство в сім'ї і т.д.), а також причин існування цього явища.

     Формат заходу - пленарне засідання та серія майстер-класів і тренінгів.


Назад