This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_159.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Відбулася зустріч експертів з протидії домашньому насильству



     Сьогодні в офісі Центру «Ла Страда-Україна» відбулося засідання експертної робочої групи в рамках проекту «Моніторинг стану виконання законодавства України щодо протидії насильству в сімї». Цей захід став можливим завдяки проекту «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) та співфінансується Європейським Союзом та ПРООН. 

     Учасники експертної робочої групи обговорили стан підготовки тексту моніторингового звіту за статтями Закону України «Про попередження насильства в сім’ї», а також інформацію, яка має бути висвітлена у загальному тексті моніторингового звіту, уточнили додатки до мабутнього документу та бібліографію. Результати проекту та власне моніторинговий звіт будуть представлені у листопаді 2011 року.


Назад