This version of the page http://menr.gov.ua/normbaza (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-17. The original page over time could change.
Нормативна база — Міністерство екології та природних ресурсів України
Національний природний парк «Слобожанський»
Національний природний парк «Дермансько-Острозький»
Гетьманський Національний природний парк
Нацiональний Природний парк “ГУЦУЛЬЩИНА”
Національний природний парк "Верховинський"
YT_WEDNESDAY, 17 YT_MAY 2017
Нормативна база
               
Акти Президента   
Закони України  
Акти КМУ   
Регуляторні акти  

 

Останні новини

Остап Семерак: «Україна бере участь у Конференції ООН зі зміни клімату, де обговорюють майбутні правила Паризької угоди»

Сьогодні у Міжнародний день захисту клімату  українська делегація бере активну участь у Конференції ООН зі зміни клімату м. Бонн (ФРН), на якій експерти з майже 200 країн напрацьовують книгу правил та процедур” Паризької угоди.

Остап Семерак: «Європейський парламент підтримуватиме Україну у подоланні наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС»

Введення в експлуатацію  нового безпечного конфайнменту на об’єкті «Укриття» Чорнобильської АЕС ще один стратегічний крок України в перетворенні  зони відчуження на екологічно безпечну систему.

На території НПП "Слобожанський" відбувся перший еколого-спортивний велопробіг

Нещодавно на території національного природного парку "Слобожанський", що на Харківщині та Краснокутського району відбувся перший еколого-спортивний велопробіг "Слобожанський Райд". Захід був організований  співробітниками національного парку та  представниками велоспільноти м. Харкова.

У НПП «Деснянсько-Старогутський» відбувся вело пробіг

Минулого тижня на території Деснянського біосферного резервату, що знаходиться на території НПП Деснянсько-Старогутський», що на Сумщині відбувся велопробіг.

Остап Семерак закликав студентів-екологів, які навчаються за кордоном, повертатися по завершенню навчання до України

Україна має великий науковий потенціал і готова бути активним учасником міжнародного руху за збереження життя на планеті.  Про це під час зустрічі із членами київської секції екології Малої академії наук України (МАН) з нагоди Дня екологічної освіти сказав Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

В НПП «Подільські Товтри» відкрито нову експозиційну залу

В науково-екологічному центрі Національного природного парку «Подільські Товтри», що на Хмельниччині відбулось відкриття нової експозиційної зали «Палеонтологія. Геологія Подільських Товтр».

Back to top